Den nye Jeep Renegade giver frihed. Frihed til at nyde by, land og natur i alt slags vejr med Jeeps ikoniske terrænegenskaber og design. Jeep Renegade kombinerer Jeep-mærkets stolte historie i et friskt og moderne design med høj komfort og sikkerhed. Altsammen ting, der appellerer til den aktive og eventyrlystne bilist.

Enestående terrænegenskaber, høj komfort, historiens vingesus og ikonisk design. Jeep har i mere end 60 år stået for værdier, som både danske og amerikanske forbrugere sætter pris på. Derfor introducerede Jeep i starten af året modellerne Wrangler, Grand Cherokee og senere den spritnye Cherokee for danskerne. Genintroduktionen af Jeep og det spændende modelprogram har fået en varm og positiv modtagelse af danskerne. Nu kommer så Jeeps første kompakte SUV til Danmark – Jeep Renegade.

Jeep Renegade forener alle de velkendte og elskede designdetaljer, som gør Jeep-mærket unikt med et højt udstyrsniveau, et bredt udvalg af stærke og økonomiske motorer, mulighed for - som klassens første - en 9-trins automatgearkasse, komplet sikkerhedsudstyr samt klassens bedste terrænegenskaber.

“Den nye Renegade skriver sig ind i Jeep-historien som mærkets mest kompakte og kompetente lille SUV til dato. Bilen er helt unik, fordi den kombinerer Jeeps klassiske designdyder og off-road-værdier med moderne teknologi, komfort og køreglæde. Derfor ser vi med stor glæde frem til at slippe Renegade løs på de danske veje,” siger Steffen Holm, pressechef for Fiat Group Automobiles Denmark.

Jeep Renegade til ethvert behov
Jeep Renegade kan udstyres med det mest avancerede og intelligente firehjulstrækkersystem i klassen. Med sit Active Drive-system tilbyder Renegade maksimal brændstoføkonomi og teknologi, der kun aktiverer firehjulstrækket, når det er nødvendigt. Med Jeep Selec-Terrain® kan man vælge mellem op til fem forskellige indstillinger, så Renegade kan indstille sin kørsel efter hvilke vejrforhold og hvilket terræn, man befinder sig i. Den ultimative Trailhawk-udgave er udstyret med klassens mest avancerede firehjulstræk med reduktionsgear og Hill Descent Control-system. Selv de forhjulstrukne udgaver af Jeep Renegade med Traction Control og stor frihøjde er stærke i terrænet. Motormæssigt stiller Renegade op med et komplet program og tilbyder benzinmotorer med ydelser fra 110 hk til 170 hk samt med dieselmotorer fra 120 hk til 170 hk. Den robuste amerikaner kan, med de største dieselmotorer, trække helt op til 1.500 kg.

Jeep i nyt design
Designteamet bag Jeep Renegade har valgt at krydre det klassiske Jeep-kendetegn med et friskt og innovativt design, og resultatet er en stålsat firehjulstrækker, der skiller sig ud fra den grå mængde. Den klassiske syvtandede grill er intakt, men formerne er mere aerodynamiske og slankere end hos tidligere Jeep-modeller. Fans af de klassiske Jeeps skal dog ikke blive nervøse – proportionerne er velafbalancerede, og på trods af sit slanke ydre er Jeep Renegade en både rummelig og komfortabel SUV. Entusiaster vil desuden kunne nikke genkendende til det berømte “kryds”, som går igen flere steder på bilen. Dette “kryds” stammer fra reservedunkene på den oprindelige Willys Jeep tilbage fra 2. verdenskrig, og dette historiske symbol har nu fået sin plads på den nye Renegade.

Udstyrsmæssigt byder Jeep Renegade på et overdådigt standardudstyr selv i basisversionen Longitude, som bl.a. har aircondition, varme i forsæder, varme i rattet, cruise control, radio med touch screen og Bluetooth® og 16” alu-fælge. Topversionen Limited har yderligere bl.a. klimaanlæg, 17” alufælge, parkeringssensorer og front collision warning-system. Den ultimative off-road-udgave af Renegade hedder Trailhawk og har et omfattende standardudstyr med fokus på off-road-kørsel. Er standardudstyret ikke nok, kan attraktive ekstraudstyrspakker tilkøbes; bl.a. Bi-Xenonlys, regnsensor og fjernlysassistent til 10.000 kr. eller fabriksmonteret navigation med stor 6.5” skærm og Beats by Dre® lydssystem til 16.000 kr.

I december måned kan den allerførste Jeep Renegade helt eksklusivt opleves hos landets Jeep forhandlere. Introduktionen af det fulde program følger til februar 2015.

Modelprogram og priser

 

Benzin
Jeep Renegade 1.6 110 hk Longitude                                                                          Kr. 285.000
Jeep Renegade 1.4 MultiAir 140 hk Longitude                                                              Kr. 315.000
Jeep Renegade 1.4 MultiAir 140 hk Limited                                                                 Kr. 335.000
Jeep Renegade 1.4 MultiAir 170 hk Limited 4x4 9-trins Aut.                                          Kr. 430.000

Diesel
Jeep Renegade 1.6 MultiJet 120 hk Longitude                                                              Kr. 330.000
Jeep Renegade 2.0 MultiJet 140 hk Longitude 4x4                                                        Kr. 380.000
Jeep Renegade 1.6 MultiJet 120 hk Limited                                                                  Kr. 350.000
Jeep Renegade 2.0 MultiJet 170 hk TrailHawk 4x4 Low, 9-trins Aut.                                Kr. 455.000

Van-priserne starter ved 180.000 kr. ekskl. moms. (1.6 benzin) Topversionen Trailhawk med 170 hk, 4x4 og 9-trins automatgear koster 260.000 kr. ekskl. moms.