Jeep Renegade

Speciel Batman vs Superman Jeep i butikkerne

| Kristian Klarskov

Mørket har sænket sig over Jeep Renegade. I anledning af premieren på den nye “Batman vs Superman: Dawn of Justice” film, lancerede Jeep en særlig Limited Edition variant af deres Renegade. Bilens farvepallette matcher filmens univers – det er sort inde og ude.

Specialudgaven af Renegade, som både optræder i, og som er en inspiration af en af, årets måske største superheltefilm, “Batman vs Superman: Dawn of Justice”. Selvom titlen henleder opmærksomheden på daggry, er det mere filmens mørke kulisser, der har inspireret den unikke og rå specialversion af Renegade.

Jeep Renegade Dawn of Justice Special Edition har et karakteristisk udseende med specielle logoer i sort højglans på ydersiden, mens interiøret har en mere børstet og matsort fremtoning. Det sorte look præger alt fra de 18” alufælge, indsatsene omkring tågelygter og baglygter samt kølergrillen og selve Jeep-emblemet. Dertil kommer de indvendige detajler i matchende sort og mørkegrå toner.

Der kan vælges mellem fire markante farver: Granite Crystal, Carbon Black, Colorado Red og Alpine White. Under motorhjelmen ligger en 1,6 liters benzinmotor med 110 hk, kombineret med en manuel sekstrins gearkasse og forhjulstræk. Udstyret omfatter blandt andet aircondition, parkeringssensor bag, sædevarme for samt opvarmet rat.

Lanceringen af Limited Edition modellen er en del af et større samarbejde mellem Fiat Chrysler Automobiles og Warner Bros. Studios.

Jeep Renegade Dawn of Justice Special Edition kan nu opleves hos landets autoriserede Jeep-forhandlere i Fredericia og Nærum, og den koster 275.775 kr.
 

Jeep Renegade på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Jeep Renegade 1,6 M-Jet 120 Limited DCT
NYHED
239.900 kr.
Jeep Renegade
1,6 M-Jet 120 Limited DCT
Randers NV
36.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Jeep Renegade 1,3 Turbo Trailhawk First Edition 4xe 240HK 5d 6g Aut.
NYHED
339.900 kr.
Jeep Renegade
1,3 Turbo Trailhawk First Edition 4xe 240HK 5d 6g Aut.
Hillerød
5.000
2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Jeep Renegade 1,6 M-Jet 120 Limited
NYHED
177.000 kr.
Jeep Renegade
1,6 M-Jet 120 Limited
Fredericia
82.000
2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev