Drømmen om at eje en af markedets sjoveste biler med køreglæden i højsædet har aldrig været mere realistisk end nu. Toyota i Danmark fylder nemlig 50 år til september og hylder derfor sin hæderkronede historik inden for sportsvogne ved at tilbyde sportsvognen GT86 til en særlig jubilæumspris hele 86.000 kr. under normalprisen.

 


Når Toyota i Danmark fylder 50 år til september, skal det fejres med manér. Verdens største bilproducent tager allerede nu forskud på fejringen ved i en begrænset periode at nedsætte prisen hele 86.000 kr. på en af nyere tids sjoveste køremaskiner – sportsvognen GT86.
Det sker for at hylde Toyotas hæderkronede historik inden for sportsvogne, hvor tidligere modeller som Celica, Supra og MR2 den dag i dag stadig står som unikaer.

Med den særlige jubilæumspris på GT86 er det muligt at blive ejer af en af de mest underholdende biler på markedet for kun 453.969 kr. Der er tale om et begrænset antal biler, så man skal ikke tøve for længe, hvis man ønsker at udleve drømmen og opleve den ægte køreglæde bag rattet på en moderne bil.
Samtidig melder Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans sig også på banen med et særligt jubilæumstilbud. Bestiller man en GT86 inden selve jubilæumsdagen 7. september, får man ved finansiering gennem Toyota Finans nemlig sit billån helt rentefrit.

Toyota banker bankerne
Dermed fortsætter Toyota Finans eftertrykkeligt med at banke bankerne – også når det handler om finansiering af en af nyere tids mest opsigtsvækkende bilintroduktioner.

Toyota GT86 er for længst gået rent ind i hjerterne hos stort set alle, der har siddet bag rattet i den underholdende køremaskine. Med klassiske dyder som baghjulstræk, fladt liggende boxermotor med 200 hestekræfter og et ultralavt tyngdepunkt er køreglæden nemlig i dén grad sat i højsædet i GT86.

Sportsvognen har vundet adskillige priser over hele verden og er bl.a. kåret til Årets sportsvogn i Tyskland af AutoBild og Car of the Year af britiske Top Gear, mens de danske motorjournalister valgte at tildele GT86 en ærespris ved Årets Bil 2013 i Danmark for at bringe den rene køreglæde tilbage i en moderne bil.