Kia

KIA introducerer Eco Dynamics

|

Som led i koncernens arbejde med udvikling af miljøvenlige biler introducerer KIA det nye ”grønne” brand - Eco Dynamics. Ligeledes introduceres en LPI Hybrid baseret på sedanmodellen Forte i Korea.

Præsentationen af det grønne brand viser tydeligt, at koncernen satser på produktion af brændstofeffektive biler og at miljømæssig styring er valgt som den fremtidige vækststrategi for KIA. Det viser, at KIA er fast besluttet på at blive en af de fire førende producenter af miljøvenlige biler med øgede investeringer i økobiler, forskning og udvikling.

Eco Dynamics brandet blev præsenteret i KIAs koreanske salgshovedkvarter i Apkujeong-dong, Seoul, sammen med koncernens plan for udviklingen af brændstofeffektive biler med lave emissionsværdier. Biler med nye, miljøvenlige teknologier, som omfatter hybridbiler, plug-in-hybridbiler og biler med brintdrevne brændselsceller, bliver kendetegnet ved det unikke Eco Dynamics-mærke.

KIA koncernens første hybridbil, Forte LPI Hybrid, lanceres til august på det koreanske hjemmemarked. KIA har planer om at lancere en komplet hybridbil i mellemklassen i 2011, og den lancering skal hurtigt følges op af en bil med brintdrevne brændselsceller i 2012.

Forte LPI Hybrid kører på både flydende gas (LPG), som er et populært brændstof i Korea, og el. Den har et hybridsystem, som understøtter den interne forbrændingsmotor ved start og acceleration. Forte LPI Hybrid har en Gamma LPI HEV-motor på 1.600 ccm, som yder 114 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 148 Nm. Forte LPI Hybrid er den første bil i verden med litium-polymer-batterier. I forhold til de nikkel-metal-hybridbatterier (Ni-MH), der anvendes af konkurrenterne, har litium-polymer-batterierne en højere ydelse, og så er de lettere og mere kompakte. Det giver tilsammen en bedre brændstoføkonomi og bedre plads.

Bilen bliver vist frem for offentligheden på Seoul Motor Show 2009, som åbner den 2. april.

Kia på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,2 Collect Eco Clim
NYHED
59.900 kr.
Kia Picanto
1,2 Collect Eco Clim
Ringsted
69.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,6 T-GDi Intro Edition
NYHED
349.900 kr.
Kia Sportage
1,6 T-GDi Intro Edition
Skive
1.000
2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Niro 1,6 GDi HEV Attraction+ DCT
NYHED
299.900 kr.
Kia Niro
1,6 GDi HEV Attraction+ DCT
Skive
2.000
2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev