Kia

KIA og VM i Sydafrika

| -

Som én af de officielle hovedsponsorer til dette års VM i Sydafrika, afholdte bilprodu-centen Kia Motors, i går den 20. maj 2010, en overleveringsceremoni på Soccer City Stadion i Johannesburg, hvor de leverede en flåde af officielle køretøjer, som skal sikre en nem og effektiv transport af landshold, officials, delegerede og officielle VIP gæster fra hele verden under det kommende 2010 FIFA World Cup South Africa™. 

Kias transportflåde omfatter 207 køretøjer som inkluderer et udvalg fra deres brede portefølje af modeller – den helt nye Sorento SUV, Soul urban crossover samt den rummelige Carnival MPV. Ud over Kias egne biler, leverer de også en flåde af Kia-brandede busser, der inkluderer busserne til de deltagende landshold, som er planlagt til at yde 840 ‘bus dages’ transport. Deriblandt er også bussen som skal transportere det danske landshold sikkert rundt under dette års VM.

Det danske landshold kan nu se frem til trygt at læne sig tilbage i deres egen KIA bus, når de, under dette års VM i Sydafrika, skal transporteres frem og tilbage mellem hotel og stadion etc. Intet er overladt til tilfældighederne, og med en 24-timers teknisk support, kan det danske landshold, officials og delegerede være sikre på at nå planmæssigt frem til deres destinationer.

Kia på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Rio 1,4 CVVT Exclusive
NYHED
64.800 kr.
Kia Rio
1,4 CVVT Exclusive
Odense N
134.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,0 Sport Eco
NYHED
49.900 kr.
Kia Picanto
1,0 Sport Eco
Smørum
73.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Soul 1,6 CVVT Asian
NYHED
69.500 kr.
Kia Soul
1,6 CVVT Asian
Horsens
85.000
2010
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev