Alt for mange bilejere orker ikke at læse den murstens-tykke instruktionsbog, der uundgåeligt følger med en ny bil.

Derfor har Ford produceret en "levende" instruktionsbog, der med små video-sekvenser gør det let at få information, om hvordan den meget populære Ford Fiesta er skruet sammen, og om hvordan man foretager almindelig vedligeholdelse af den. Online instruktionsbogen giver dig en komplet elektronisk udgave af instruktionsbogen, så du i ro og mag kan sidde hjemme i stuen og blive fortrolig med funktionerne i den nye Ford Fiesta.


I Fiesta online instruktionsbogen, som findes på Fords hjemmeside – www.ford.dk -  bliver du guidet igennem alle Fiesta'ens almindelige bruger- og kontrolfunktioner, ligesom du får interaktiv hjælp til alt fra åbning af motorhjelmen, til hvordan du håndterer et fladt dæk.

I lighed med den almindelige, trykte instruktionsbog, indeholder online versionen et komplet oversigts- og stikordsregister. I online instruktionsbogen kan du blot ved et enkelt klik på musen komme frem til det emne, du ønsker information om. Du kan også tage med din online instruktør på en guidet tur, hvor din nye Ford Fiesta bliver gennemgået fra A- til Z, og du kan få tips til håndtering af en dårlig bil-dag.

- Vi ligger meget energi i at gøre vores instruktionsbøger så lette at forstå som overhovedet muligt.  Men samtidig er vores fornemmelse, at mange af vores kunder først slår op i instruktionsbogen, når der opstår et akut behov, for eksempel ved en punktering eller ved start-vanskeligheder, siger Camilla Christensen, Brand manager hos Ford Motor Company.

- En instruktionsbog er et vigtigt værktøj for enhver bilejer – ikke kun når der opstår et akut problem, men også som en guideline til at kende bilens funktioner og forskellige muligheder samt den almindelige vedligeholdelse. Hvis instruktionsbogen blot ender som en tyk ulæst bog bagerst i handskerummet, er den ikke til meget nytte. Vi synes, det er naturligt at gå nye veje for at gøre instruktionen vedkommende og nem at forstå. Vi ser det kun som en fordel at gøre vores kunder fortrolige med deres nye Fiesta og dens mange funktioner så hurtigt som muligt, siger Lene Dahlquist, pressechef hos Ford Motor Company.