Suzukis modelprogram, bestående af økonomiske og miljørigtige biler, udvides nu med specialversioner af både Alto, Splash, Swift og SX CombiBack. Fælles for dem alle er, at udstyrslisten er toppet op med mere udstyr uden, at det fylder ret meget mere på prislisten. Der er med andre ord tale om modeller, hvor køberne får rigtigt meget for pengene. Men man skal nok ikke sidde derhjemme og nyde forårssolen alt for længe – der er nemlig tale om et begrænset antal i hver specialserie.


Suzuki Alto GL Aircon
En af landets mest populære biler, Suzuki Alto, præsenteres i en ny GL Aircon udgave, hvor man for kr. 108.990 bliver godt kørende i en lille handy 5-dørs bil, der både har aircondition, integreret CD-radio, ESP antiudskridningssystem, 6 airbags, fjernbetjent centrallås og el-sideruder foran. Og med klassens bedste benzinøkonomi på 22,7 km/l ved blandet kørsel (EU norm) er der både sørget for et lavt CO2 udslip på kun 103 gram pr. km og en halvårlig ejerafgift på laveste niveau, nemlig kr. 260. Og med Alto priser, der begynder under kr. 95.000, tilbyder Suzuki den mest veludstyrede bil til prisen på markedet. Her skal man hverken undvære 5-døre eller vigtigt udstyr som ESP, 6 airbags, el-ruder eller centrallås, som ellers er sparet væk i de fleste billigbiler i Danmark.

Splash med City-pakke
Suzukis kompakte og rummelige familiebil Splash kører hele 20 km/l ved blandet kørsel og er en bil med en rigtig god kombination af plads, langt på literen og attraktive priser. I weekenden tilbydes Splash i den top-udstyrede GLS version inklusive en City udstyrs-pakke uden merpris. Denne pakke indeholder et TomTom navigationsanlæg, parkerings-sensor og sidelister og kommer ind på toppen af udstyr som fx ESP, 6 airbags, CD-radio med ratbetjening, el-betjente sideruder for, el-sidespejle med varme, fjernbetjent centrallås og det smarte splitbagsæde med ”dive-down” funktion, som sørger for et helt plant gulv, når sæderne lægges ned. Splash City 1.0 GLS koster kr. 128.990, og Splash modellen fås i øvrigt fra kr. 116.990.

Swift Style for kun kr. 1.000 ekstra
Den køreglade og smarte Swift introduceres i en speciel ”Style” model. Den baserer sig på den populære 5-dørs 1.3 udgave (92 hk) med GL-A udstyr som ESP, 6 airbags, fjernbetjent centrallås, el-ruder for, el-sidespejle med varme og cd-radio med ratbetjening. Style udstyrspakken indeholder desuden lækkert to-farvet Alcantara sædetrim, tågelygter foran, foldbare sidespejle med integreret blinklys og et nyt kølergitter i krom. Og til en pris på kr. 147.990 er der tale om en merpris på kun kr. 1.000 for Style modellen. Hvis aircondition står højt på ønskelisten, tilbydes Swift Style modellen også med dette til kr. 154.990.

SX CombiBack Style fra kr. 184.990
En ny modelvariant af Suzukis alsidige familiebil SX CombiBack hedder også ”Style” til efternavn. Her omfatter udstyret bl.a. et sporty skørtesæt hele vejen rundt om bilen, lakeret tagspoiler, 16” alufælge, tågelygter foran, læderrat, fuldautomatisk klimaanlæg og nøglefri betjening af tænding og låse. Og til en pris på kr. 184.990 placerer Style modellen sig prismæssigt mellem udstyrsvarianterne GL-Aircon og GLX og giver køberen rigtigt god værdi for pengene. Siden den nye SX CombiBack årgang ved årsskiftet blev introduceret til priser fra under 160.000, har der været rift om bilerne hos forhandlerne. Og med den nye Style version forventer Suzuki, at udbygge modellens succes.