Mercedes-Benz

Mercedes-Benz får ny direktør

| -

Mercedes-Benz erhvervskøretøjer får ny direktør

Kim Lyngbek tiltrådte 1. januar som ny direktør for Mercedes-Benz erhvervskøretøjer i Danmark og Sverige. Han overtager ansvaret efter Mark Lovely, der bliver administrerende direktør for Mercedes-Benz Financial Services i henholdsvis Danmark og Sverige.

Efter årsskiftet sætter en ny mand sig i direktørstolen for Mercedes-Benz’ division for erhvervskøretøjer. Salgschef for Mercedes-Benz lastbiler i Danmark, Kim Lyngbek, er nemlig udnævnt til ny direktør for Mercedes-Benz erhvervskøretøjer i Danmark og Sverige.

Kim afløser dermed sin egen chef, Mark Lovely, der i stedet tiltræder som administrerende direktør for Mercedes-Benz Financial Services.
Kim Lyngbek har været hos Mercedes-Benz siden 2006 og har med stor succes bidraget aktivt til at udvikle firmaets markedsposition for lastbiler, både i Danmark og Sverige.

I januar 2007 overtog han posten som salgschef for Mercedes-Benz Trucks i Danmark. Dette har han gjort med så stor succes, at 2007 blev et af de bedste år for Mercedes Benz lastbiler i Danmark. Nu får han det samlede ansvar for både varebiler og lastbiler i såvel Danmark som Sverige og bliver samtidig en del af Mercedes-Benz’ ledergruppe.

Der er få i branchen, der kan mønstre samme mængde erfaring og viden fra lastbilbranchen som Kim Lyngbek. En erfaring, der blandt andet er blevet opbygget via udstationeringer rundt om i verdenen – herunder på Volvos hovedkontor i Göteborg. Han har dermed et godt kendskab til svensk sprog og kultur, og det vil han få stor nytte af i sin nye stilling som direktør for Mercedes Benz erhvervskøretøjer i både Danmark og Sverige.

”Kim har gjort det utrolig godt i de to år, han har været ansat hos os. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at han er den helt rette mand til at fortsætte den positive udvikling, som Mercedes-Benz erhvervskøretøjer har været igennem de seneste år”, siger Peter Roos, administrerende direktør for Mercedes-Benz i Danmark og Sverige, og fortsætter: ”Kim overtager en meget professionel erhverskøretøjsdivision, og det glæder mig at Mark Lovely fortsætter i vores søsterselskab Mercedes-Benz Finans i Danmark og Sverige. Sammen vil vi fortsætte arbejdet for Mercedes-Benz’ fremgang på både det danske og svenske marked.”.

Kim er uddannet maskiningeniør. Han er 46 år, er gift og har to sønner.

Mercedes-Benz på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz C63 4,0 AMG S aut.
NYHED
749.900 kr.
Mercedes-Benz C63
4,0 AMG S aut.
Vejle
66.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz GLE350 d 3,0 AMG Line aut. 4-M
NYHED
Leasingpris/md. 2.990 kr.
Mercedes-Benz GLE350 d
3,0 AMG Line aut. 4-M
Roskilde
68.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz CLS220 d 2,2 SB aut.
NYHED
399.900 kr.
Mercedes-Benz CLS220 d
2,2 SB aut.
Vodskov
70.000
2016/2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev