Mercedes-Benz lastbiler slog alle rekorder i 2007 
 
Salget af lastbiler nåede nye højder hos Mercedes-Benz i 2007. Sidste år blev der på verdensplan solgt 159.000 lastbiler, og omsætningen steg med 12,5 procent. Den store fremgang skyldes især en massiv efterspørgsel på den populære Mercedes-Benz Actros.
 
Med 159.000 solgte lastbiler verden over blev 2007 det bedste år nogensinde for Mercedes-Benz lastbiler. De rekordmange ordrer betød en stigning i omsætningen på 12,5 procent og en maksimal udnyttelse af produktionskapaciteten på de tre fabrikker i Tyskland, Tyrkiet og Brasilien.
Med de flotte resultater er Mercedes-Benz fortsat markedsledende i Tyskland samt i store dele af resten af Europa. Også på mere fjerne markeder som Brasilien og Tyrkiet ligger Mercedes-Benz nummer et.

Actros på hver anden ordreseddel
Udover det store antal lastbiler, der blev leveret fra forhandlerne, brød antallet af købsordrer også alle rekorder i 2007. For første gang i Mercedes-Benz’ historie blev der i 2007 modtaget ordrer på mere end 200.000 lastbiler på bare ét år. Heraf var hver anden ordre på den populære flagskibsmodel, Actros. En model, der også er store forventninger til i 2008, hvor salget af den nye optimerede generation af Actros starter.

Fokus på innovation i 2008
Med lanceringen af tredje generation af den populære lastbil har Mercedes-Benz endnu engang lagt sig helt i front, når det gælder teknologi, miljø og køreglæde. Dette ligger helt i tråd med den overordnede strategi fremover. I de kommende år vil Mercedes-Benz nemlig satse målrettet på udvikling inden for bæredygtige brændstoffer samt teknologi til gavn for ejerens totalomkostninger og chaufførens kørekomfort.