Mercedes F 500 Mind

| -

Mercedes F 500 Mind - møde med fremtiden

På biludstillingen i Tokyo, der åbner om kort tid, præsenterer Mercedes-Benz en fremtidsorienteret bil med navnet F 500 Mind. Den 5 meter lange Combisedan rummer utallige tekniske innovationer til at forbedre sikkerhed, komfort og miljøvenlighed. F 500 Mind er udstyret med en el/diesel hybridmotor med en samlet effekt på 234 kW, og forbruget er ca. 20% mindre end ved en tilsvarende stærk dieselmotor med nutidens teknik.

Navnet Mind står i denne sammenhæng for en forkortelse af det engelske udtryk: ”What’s on your mind?”, der jo frit oversat betyder ”Hvad tænker du på?” Og det er netop, hvad Mercedes-Benz tænker på at indføre i standardbiler, F 500 Mind-projektet drejer sig om. Den skal bruges til at afprøve ny teknologi.

Mest iøjnefaldende er dørene, der kan åbnes i forskellige retninger, samt tagstolpen midt i bilen. Tagstolpen er der for at stive bilen af i alle retninger, og er foroven fastgjort i stærke fæstningspunkter, der er omgivet af et glastag.Pedalerne er elektroniske og med meget lille vandring, hvilket er med til at gøre coupéen rumlig.

Blandt det, der skal afprøves, er forbedret nattekørsel ved hjælp af infrarødt lys, der samarbejder med et kamera i forruden. Nattebilledet projiceres på den plasmaskærm, der findes i bilen…som desuden også kan benyttes til utallige andre formål – inklusive underholdning af passagererne.

Blandt meget andet kan navigationen vises på en let overskuelig måde, og ved hjælp af et specielt lydsystem kan passagererne skånes for den vejledning og trafikinformation, der går direkte til chaufføren.

Mercedes-Benz på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz GLC250 d 2,2 AMG Line aut. 4-M
NYHED
Ring for pris
Mercedes-Benz GLC250 d
2,2 AMG Line aut. 4-M
Ribe
69.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz C220 2,2 BlueTEC Avantgarde stc. aut.
NYHED
Leasingpris/md. 4.400 kr.
Mercedes-Benz C220
2,2 BlueTEC Avantgarde stc. aut.
Viborg
53.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz C200 2,2 CDi stc. aut. BE
NYHED
119.900 kr.
Mercedes-Benz C200
2,2 CDi stc. aut. BE
Vejle
277.000
2013
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev