Mitsubishi Motors præsenterer den nye Colt & CZ3 coupé

Den nye Colt, der afsløres den 2. marts klokken 8.30 på Geneve Motor Show, er det første synlige resultat af samarbejdet imellem Mitsubishi Motors og DaimlerChrysler.

Den europæisk byggede Colt skiller sig positivt ud fra mængden af traditionelle biler i det store B-segment. Den nye Mitsubishi vil være domineret af rene designlinier, dynamiske køreegenskaber og fleksibel kabineindretning.
Den nye Colt, vil blive introduceret på det danske marked fra september 2004, men vil allerede kunne ses på den internationale biludstilling i Bella Center fra den 15. april.På Geneve Motor Show vil Mitsubishi desuden have verdenspremiere på Colt CZ3, der er et design forslag til en 3-dørs coupé. Colt CZ3, der er designet af Olivier Boulay, vil illustrere de fremtidige design muligheder og den spændvidde, der er i det nye Colt koncept.

Omfattende motorprogram
Colt vil fra starten være udstyret med et komplet motorprogram bestående af avancerede MIVEC DOHC benzinmotorer på 1.1, 1.3 og 1,5 liter. Benzinmotorerne er designet i Japan og bygget i Kölleda i Tyskland på Mitsubishi og DaimlerChryslers nye fælles motorfabrik,MDC Power GmbH. Den nye Colt vil desuden kunne fås med en helt ny 1,5 liter DOHC commonrail dieselmotor udviklet af DaimlerChrysler.

Den nye Colt vil kunne leveres med en 5-trins manuel og en 6-trins automat gearkasse.

Ny Colt website
Selv om der endnu er et stykke tid til, at de danske forbrugere kan sætte tændingsnøglen i en Colt på danske nummerplader, vil der fra slutningen af januar kunne samles inspiration på den nye hjemmeside www.nycolt.dk. Her kan man tilmelde sig en interaktiv mailservice, der løbende vil bringe informationer om specifikationer, introtidspunkt, samt bookning af testkørsler m.m.