Så er Nissan klar med deres bud på en attraktiv bil i den populære Golf-klasse.

Smart design, innovativ teknologi og imponerende rummelighed i kabinen tilfører Nissans nye 5-dørs hatchback ved navn Pulsar en ny dimension til mellemklassen. Med masser af udstyr som standard, som f.eks. aircondition, håndfri telefonbetjening via bluetooth, fartpilot, opvarmede sæder og sidespejle, bare for at nævne noget. Hertil skal lægges to højtydende og meget brændstoføkonomiske motorer.

Nissan Pulsar kommer til at starte med i to motorvarianter – begge med turbo. En 1,2 liters benzin DIG-T med 115 hk og en startpris på 209.900,- og et brændstofforbrug på op til hele 20,0 km/l. Samt en 1,5 liters dCi diesel, der yder 110 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 260 Nm samt et brændstofforbrug på op til 27,8 km/l. Her er startprisen 236.900,-.

Pulsar fås også med Nissans avancerede automatiske Xtronic-gearkasse. Den er konstrueret til at give førerne det bedste fra begge verdener med jævn kraftoverførsel ved lave motoromdrejningstal og hurtige, direkte gearskift ved mere dynamisk kørsel. Merprisen for Xtronic er kr. 25.000,-.

Takket være klassens længste akselafstand og en gennemtænkt indretning kan Pulsar også byde på væsentligt mere benplads og skulderplads bagi end konkurrenterne i segmentet. Med 692 mm benplads bagi er Pulsar rent faktisk mere rummelig end mange biler i klassen over. Alligevel har den kompakte ydre mål, så den er nem at parkere i byområder, hvor pladsen er trang.

Pulsar er designet og konstrueret i Europa og produceret på Nissans fabrik i Barcelona. Og introduktionen af denne model til særdeles konkurrencedygtige priser understreger Nissans ambition om at levere intelligent, nytænkende design og teknik til et bredere publikum.