Kia

Ny KIA cee'd

| -

KIA er nu klar med en ny version af den populære cee’d, der for alvor overbevidste de danske bilkøbere om det koreanske mærkes evner til også at lave europæiske biler.

Den første version af modellen kom i slutningen af 2006, og der var nok ingen tvivl om, at den koreanske bilkoncern, der nu er blandt verdens største, satsede på at tage kampen op med de førende europæere i den traditionelle familiebils klasse. Men ligefrem at tage føringen med flere længder i dette segment, var nok mere end bilmærket havde drømt om.

Nu er KIA klar med en ny og forbedret version af modellen, der stadig er designet udelukkende til de europæiske kunder, produceret på én af verdens mest effektive europæiske fabrikker og med brug af de bedste europæiske underleverandører. Den nye version får et noget mere aggressivt og dynamisk look, der er designet af den anerkendte og prisbelønnede tyske chefdesigner, Peter Schreyer. Samtidig har fabrikken valgt at lave en række støjreducerende forbedringer, de har ændret undervognsopsætningen, så man nu selv har mulighed for at bestemme om man er til en hård og sporty eller mere komfortabel opsætning, det er desuden i samarbejde med Michelin valgt, som standard at udstyre alle varianter med nyudviklede Co2-besparende lavenergidæk. Desuden er den nye cee’d, som den eneste i klassen, standardmonteret med sikkerhedssystemer som HAC (Hill-start Assist Control), der forhindre tilbagerulning ved start på bakker, og VSM (Vehicle Stability Management), der reducerer bremselængden med op til 10%. Og som om denne kombination ikke var nok, giver KIA, stadig som de eneste, hele 7 års garanti på bilen og til samme pris som på den foregående model, hvilket vil sige fra 179.999,-

”Vi glæder os selvfølgelig over, at de danske bilkøbere har taget så godt i mod den foregående model. Og vi tør godt love, at de ikke vil blive skuffede over den nye model, der som den eneste i segmentet bl.a. kommer med nye brændstofbesparende teknologier som IGS (Idle Stop&Go), Eco driving indikator og ”click sound” pedal som standard på både vores benzin og diesel motorer” siger Mogens Lyngsø, kommerciel direktør for den danske importør af KIA.

Den nye cee’d introduceres i weekenden den 24-25. oktober 2009 hos landets forhandlere, hvor der fra kl. 11-16.00 er åbent hus.

Kia på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Ceed SW 1,4 CVVT Style Plus Clim 100HK Stc 6g
NYHED
114.800 kr.
Kia Ceed
SW 1,4 CVVT Style Plus Clim 100HK Stc 6g
Søborg
85.300
2015/2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,0 MPi Comfort
NYHED
84.800 kr.
Kia Picanto
1,0 MPi Comfort
Thisted
38.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,6 CRDI Collection pakke 1+2 DCT 136HK 5d 7g Aut.
NYHED
391.996 kr.
Kia Sportage
1,6 CRDI Collection pakke 1+2 DCT 136HK 5d 7g Aut.
Holbæk
5.000
2020/2000
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev