Jaguar XF

Ny økonomisk Jaguar XF

|

Den nye Jaguar MY12 XF er en ægte Jaguar, hvad angår det eksklusive, dynamiske udseende, topfarten på 225 km/t og den lydsvage kabine. Men bilen er samtidigt den mest økonomiske Jaguar nogensinde.


Med et gennemsnit på hele 18,5 km/l og en helt ny 8-trins automatgearkasse, der skifter gear på blot 200 millisekunder, bliver både CO2 niveauet og brændstofforbruget dramatisk sænket.

Bilen er derfor en god nyhed til de mange kunder, der ønsker at køre økonomisk og miljøansvarligt uden at gå på kompromis med kvalitet, køreglæde og eksklusivt design.

Design Director for Jaguar Cars, Ian Callum, udtaler: ”XF er med rette blevet anerkendt som indbegrebet af en Jaguar saloon. Den er funktionel og elegant, med en dramatisk og sporty karakter. I den nyeste version er det lykkedes os at udvikle og forbedre det udtryk. Det gør XF til en af de visuelt dynamiske biler i sin klasse.”

Hos den danske Jaguar importør, Jaguar Danmark A/S på Østerbro i København, hilser Adm. Dir. Jacob Nellemann den nye model velkommen: ”Jaguar har udviklet en lang række utroligt smukke og velkørende biler gennem årene, men denne bil adskiller sig ved at være den hidtil mest miljøbevidste. Sjældent er form og funktion i en bil i Premium firma segmentet gået så godt hånd i hånd. Bilen kommer på det helt rigtige tidspunkt, hvor mange virksomheder ønsker at signalere miljøbevidsthed uden at gå på kompromis med kvalitet, design eller udstyr. Vi har store forventninger til denne model!” 

Jaguar XF på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Jaguar XF 2,2 D S Luxury SB aut.
Leasingpris/md. 3.795 kr.
Jaguar XF
2,2 D S Luxury SB aut.
Sønderborg
72.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Jaguar XF 3,0 D V6 S Luxury aut.
Leasingpris/md. 2.682 kr.
Jaguar XF
3,0 D V6 S Luxury aut.
Randers SØ
82.000
2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Jaguar XF 2,2 D S Premium Luxury SB aut.
349.800 kr.
Jaguar XF
2,2 D S Premium Luxury SB aut.
Silkeborg
139.000
2013
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev