Peugeot Partner

Ny Peugeot Partner

|

Peugeot lancerede i 1996 Peugeot Partner, der gennem mere end 11 år har haft succes både som varebil og som MPV. Nu fortsætter succesen med en helt ny generation af Peugeot Partner, som vil blive introduceret på det europæiske marked i andet halvår af 2008. Peugeot har netop offentliggjort de første fotos og den første information om den nye Partner.

Peugeot Partner har gennem mere end et årti været svaret på mange danske familiers behov for en rummelig og fleksibel bil. Samtidig har den ombyggede varebilsudgave været et dagligt syn rundt om i hele landet i form af den velkendte gule postbil.

Tiden er nu inde til fornyelse og Peugeot har med base i den første generation skabt en helt ny Partner.

Ny Partner Van: Effektivitet og professionalisme ned til mindste detalje
Den nye Partner har fået et frisk og dynamisk design, der er tilpasset brugerens professionelle behov både hvad angår kvalitet, holdbarhed og effektivitet.

En længde på 4,38 m sikrer et varerum på hele 3,3 m3, hvilket gør den nye Partner til reference i segmentet for små varebiler. Nyttelasten er op til 850 kg og læsselængden i varerummet kan forlænges fra 1,8 m til 3 m takket være det nye innovative Multi-Flex passagersæde, som giver 400 liter ekstra lastvolumen. Multi-Flex sædet giver plads til tre passagerer foran, en option, som er helt ny i segmentet for de små varebiler.

Peugeot Partner tilhører en ny generation af små varebiler med fokus på kvalitet og komfort og det bliver understreget af bl.a. den ergonomiske førerposition, udsynet og den forbedrede støjdæmpning, der skyldes brugen af drivlinjen fra Peugeot 308.

Peugeot Partner Tepee: Multitalentet til den aktive familie
Partner Tepee er et multitalent, der på én gang er praktisk og moderne både udvendig og indvendig. Dens fleksible indretning indfrier den aktive families ønske om rummelighed og alsidighed. Det nye Zenith multi-funktionelle glastag giver lys og luftighed i kabinen, der bl.a. har tre individuelle splitsæder til passagererne bagerst.
Partner Tepee har køreegenskaber som en moderne hatchback og indbyder til et aktivt fritidsliv.

Peugeot Partner på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot Partner Tepee 1,6 HDi 92 Comfort+ 7prs
NYHED
114.800 kr.
Peugeot Partner
1,6 HDi 92 Comfort+ 7prs
Køge
117.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot Partner 1,4 Performance
NYHED
19.500 kr.
Peugeot Partner
1,4 Performance
Køge
178.000
2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot Partner 1,6 Combi
NYHED
34.500 kr.
Peugeot Partner
1,6 Combi
Auning
138.000
2006
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev