Meget slank, meget sportslig og meget sjælden. Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG præsenterer en lille eksklusiv serie af Porsche 911 Speedster. Som en hyldest til den første Porsche model, der bar navnet Speedster - Porsche 356 Speedster - er produktionen af den nye ikoniske model limiteret til blot 356 eksemplarer. Den topersoners Porsche 911 Speedster adskiller sig signifikant fra resten af 911-familien. Som traditionen foreskriver, er forruden 60 millimeter lavere og står mere oprejst. Den manuelt betjente stofkaleche har et fladt sporty look og det karakteristiske dobbelt-puklet kaleche-cover tegner den betagende profil på den nye Porsche 911 Speedster, der får verdenspremiere på den internationale biludstilling i Paris i oktober.

Den nye Porsche 911 Speedster kombinerer de klassiske features for denne type af Porsche sportsvogn og har en højere motorydelse end resten af 911 Carrera-familien. Den 3,8-liters boxermotor yder 408 hk, hvilket til sammenligning er 23 hk mere end Porsche 911 Carrera S kan mønstre. Som følge af Porsches kontante innovation indenfor Porsche Intelligent Performance er den nye Porsche 911 Speedster ikke mindre økonomisk end Porsche 911 Carrera S Cabriolet trods motorens højere effekt. Motorens kræfter ledes via Porsches dobbeltkoblingsgearkasse PDK til bagakslen, der er udstyret standard med et differentiale spær. Porsche Active Suspension Management (PASM) og Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) er også standard.      

Sammensætning af den nye 911 Speedster model er udført af Porsche Exclusive, der er Porsches egen afdeling for individualiserede Porsche modeller i små nummererede serier. Lanceringen af den nye Porsche 911 Speedster markerer samtidig Porsche Exclusives 25 års jubilæum i 2011. Modellen demonstrerer det høje kompetenceniveau Porsche Exclusive har for begrænset serier senest eksemplificeret ved den succesfulde Porsche 911 Sport Classic.      

Porsche 911 Speedster kommer med en særdeles omfattende udstyrsliste og interiøret er indbydende med håndlavet blødt sort læder kombineret med flere detaljer farvet identisk med karrosseriet. Endvidere er et elegant Speedster logo indgraveret i nakkestøtterne i de adaptive sportssæder, der også sender associationer til et ternet målflag i form af mønster på midtersektionen af sæderne.

Den sportslige karakter er yderligere fremhævet af eksteriør farven "Pure Blue", der er eksklusivt udviklet til den nye Porsche 911 Speedster og står i flot kontrast til de tonede forlygter med sorte ringe og andre sorte dekorative kendetegn. Porsche 911 Speedster kan også leveres i farven "Carrera White" og fælles for begge farvevalg er en speciel forkofanger, sideskørter og bagkofanger.

Pris: 4.368.707,-