Nyheder fra Hyundai på biludstillingen i Paris

Hyundai bidrager til en begivenhedsrig åbning af biludstillingen i Paris med introduktioner af

Ny Sonata med helt nye motorer

Faceliftet Coupé

Nyudviklet 1,1 liters CRDi motor til Getz

Med dynamisk europæisk inspireret design, højt komfortniveau og en overbevisende finish overalt er den nye Sonata den største nyhed på Hyundai’s stand. Den nye Sonata introducerer samtidig to helt nye Theta motorer, henholdsvis en 3,3 liters V6 motor med 229 hestekræfter og en 2,4 liters med 165 hestekræfter. En ny generation af dieselmotorer kommer til senere.

Sonata har fået større akselafstand, og det har ført til en endnu bedre kørselskomfort og mere plads i kabinen. Det passive og aktive sikkerhedsniveau er højnet idet Sonata nu leveres med aktive nakkestøtter, front-, side- og gardinairbags samt ESP, elektronisk stabilitetsprogram.

Blandt det øvrige bemærkelsesværdige ved den nye Sonata er 17 tommer alufælge som standard, dobbeltudstødning på 3,3 liters versionen, multijustérbar ratstamme (højde og længde) og mulighed for et bredt udvalg af lyd- og navigationssystemer, lydstyrkekontrol på rattet, automatisk klimakontrol, et system der kontrollerer luftkvaliteten i kabinen, varme i frontruden og en manuelt betjent solmarkise bagi.

Coupé med ESP

Introduktionen af den ”nye” faceliftede Coupé i Paris giver både presse og publikum lejlighed til at stifte et første bekendtskab med opdatering af styling-detaljer og udstyr for modelår 2005. Ny forreste kofanger/luftindtag, nye baglygter samt ændringer i kabinen er blandt nyhederne. Endelig er en bemærkelsesværdige nyhed, at Coupé kan leveres med ESP.

Økonomisk dieselmotor til Getz

En helt nyudviklet 1,1 liters Common rail turbodielsemotor med direkte indsprøjtning vil uden tvivl medvirke til, at Getz bliver endnu mere økonomisk. Denne state-of-the-art motor, som overholder Euro IV, er udviklet med stor bistand fra Hyundai’s europæiske R&D Center i Rüsselsheim. I kraft heraf runder den på bedste vis Getz modeludbuddet i Europa af.