Picante Kia’er i Herning.

|

Picanto Kia’er i Herning

Kia’s ny lille lyder navnet Picanto – kommer på smugtur til Herning.

Efterårets store biludstilling ”Biler for alle” i Herning 23-26 okt. får helt ekstraordinært besøg af Verdenspremieren fra det nys overståede Frankfurt Motorshow, - Kia’s ny A segment bil – Picanto.

Kia Picanto er motoriseret med enten en 1,1 eller en 1,0 liters motor, og kører op til 20 km på en liter benzin, hvilket vil placere den i den absolut billigste klasse for grøn afgift.

Den Fredericia baserede Kia importør har også andre godter til Messegæsterne, - Kia’s flagskib, den store luksuslimousine Kia Opirus , der først introduceres sidst på året får også udstillingspremiere, ligesom MPV’en Kia Carnival i en ny Camperversion. Den højaktuelle Jobbil Kia Magentis, der har introduktion landet over 11-12 okt. vil nok være en stor attraktion, og denne model vil der også være mulighed for at få en prøvetur i. En anden eftertragtet Kia, -SUV’en Sorento bliver der også plads til, men tålmodigheden for interesserede købere er fortsat sat på hår prøvet, med ventetider på 8-12 måneder på grund af overvældende verdensefterspørgsel.

Kia Motors, der er meget aktive indenfor tennissponsorering, og blandt andet sponsorerer det Danske Davis Cup hold , er også på banen med andet end biler. ” Vi har en lille konkurrence på standen, hvor et par heldige gæster får muligheden for at vinde en Babolat tennisketcher af samme type som Kenneth Carlsen for nylig brugte til at vinde over verdens pt. nummer 25 – Sydafrikaneren Wayne Ferreira med!” siger Steffen Arnt og fortsætter ” - og så har Kenneth Carlsen været så flink at signere dem for os, som en bonusgevinst!”

Biler for alle i Herning Messecenter, er åbent for interesserede fra torsdag den 23. til og med søndag den 26.oktober

Kia Picanto på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,2 Exclusive 85HK 5d
NYHED
59.900 kr.
Kia Picanto
1,2 Exclusive 85HK 5d
Køge
93.000
2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,0 Style Limited
NYHED
79.900 kr.
Kia Picanto
1,0 Style Limited
Tjele
33.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,0 MPi Advance
NYHED
99.900 kr.
Kia Picanto
1,0 MPi Advance
Haderslev
29.000
2017/2018
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev