Plus til Seat Toledo

Toledo får udstyr for over 19.000 kroner til en merpris af kun 3.500 kroner

Selv om familie- og jobbilen, Seat Toledo, allerede må betegnes som særdeles veludstyret for biler i denne klasse, bliver den med nye, attraktive Plus-pakker endnu bedre udstyret og byder på endnu større komfort og køre- og ejerglæde. Plus-pakkerne er tillæg til de kendte udstyrsversioner Stella og Signo og forskellige i deres sammensætning. Fælles er en beskeden merpris på 3.500 kroner for udstyr til en værdi af over 19.000 kroner.

Stella Plus
Der er noget for både øjne og ører i Seat Toledo Stella Plus, der bliver udstyret med 15” alu-fælge med 195/65R15-dæk og radioanlæg med cd-spiller. Betjeningen af bilen lettes med el-rudehejs ved både for- og bagdøre og el-indstillelige og el-opvarmede sidespejle med indklapningsfunktion. Desuden har Stella Plus fartpilot.
I forvejen har Seat Toledo omfattende standardudstyr med bl.a. fjernbetjent centrallås, multijusterbare forsæder med fem-trins regulerbar varme, fire-vejs justerbar ratstamme og aircondition-anlæg med indbygget pollenfilter og tågeforlygter.
Seat Toledo Stella Plus kan vælges med to benzinmotorer på henholdsvis 105 hk og 125 hk eller med to TDI-dieselmotorer på 110 hk og 130 hk. Sidstnævnte motor er ny i programmet.

Signo Plus
Seat Toledo Signo Plus udstyrslisten omfatter praktiske detaljer som solgardin i bagruden, 12 volts udtag i det 500 liter store bagagerum (830 liter med nedfældet splitbagsæde), fartpilot, regnsensor og automatisk afblændeligt bakspejl. Sikkerheden øges med ASR (anti-spind-regulering), og der er flotte 16” alu-fælge med 205/55R16-dæk. Signo er i forvejen topudstyrsversionen af Seat Toledo. Ud over det almindelige Stella-udstyr er det ensbetydende med bl.a. automatisk klimaanlæg, læderrat, kørecomputer og komfortsæder med eksklusivt velourindtræk.
En 180 hk kraftig turbomotor eller to TDI-dieselmotorer på 110 hk henholdsvis 130 hk er motoralternativerne for Seat Toledo Signo Plus.

Stor besparelse
Plus-pakkerne til Seat Toledo Stella og Signo har en værdi på over 19.000 kroner, men priserne stiger kun med beskedne 3.500 kr. Besparelsen ved at vælge Seat Toledo Stella Plus er dermed minimum 15.500 kr. Seat Toledo Stella Plus fås fra 211.992 kr. ekskl. levering.

Bilerne kan ses, prøves og bestilles hos alle Seat-forhandlere landet over fra den 1. november 2003.