Mercedes-Benz

Så blev Mercedes kommende pickup truck lanceret. Wow!

| Kristian Klarskov

Det var umanerligt spændende, da Mercedes-Benz viste deres nye pickup truck frem for nysgerrige sjæle i Stockholm tirsdag aften. Koncernchef Dieter Zetsche præsenterede hele to versioner: Concept X-Class powerful adventurer og Concept X-Class stylish explorer.

Concept X-Class powerful adventurer besidder de klassiske karakteristika fra pickup-verdenen. Den er stærk, kraftfuld og rå i sit udtryk. Concept X-Class stylish explorer tager skridtet videre og viser, hvordan en ægte pickup fra Mercedes-Benz ser ud.

Mercedes X-Class bliver lanceret mod slutningen af 2017 og markerer et vigtigt skridt for Mercedes-Benz, idet de kan føje endnu en helt ny, attraktiv model til den i forvejen ganske store portefølje.

Pickup-segmentet forandrer sig
”X-Klassen kommer til at forandre hele pickupsegmentet,” siger Volker Mornhinweg, som er chef for Mercedes-Benz division for transportbiler.

Foruden entreprenører og selvstændige vælger stadigt flere kunder pickup-biler som privatbiler, hvor kabiner med plads til op til fem personer mere eller mindre er blevet standard. X-Klassen vil desuden være udstyret med et interiør, som vil få Mercedes-kendere og fans til at føle sig hjemme.

Mercedes-følelsen gennemsyrer alt fra materialevalg til infotainmentsystem og innovative sikkerhedsfunktioner, som også finder vej til X-Klassen. Dermed er grundlaget også til stede for, at segmentet åbner sig op, og endnu flere vil se pickup’en som et attraktivt produkt.

Masser af kræfter og off-road-evner
Der findes endnu ikke specifikke detaljer om motorprogrammet, men topmodellen bliver udstyret med en V6-dieselmotor, som leveres sammen med Mercedes-Benz 4MATIC-systemet, der sikrer permanent træk på alle hjul. Drivlinen er udstyret med elektroniske differentialespærrer, og X-Klassen får en lasteevne på 1,1 tons, mens den maksimale trækevne er 3.500 kg. V4-motorer bliver også tilgængelige i den nye X-Klasse.

 

?

Mercedes-Benz på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz CLA180 1,6 aut.
NYHED
249.900 kr.
Mercedes-Benz CLA180
1,6 aut.
Fredericia
133.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz GLS350 d 3,0 AMG Line aut. 4-M
NYHED
Leasingpris/md. 4.975 kr.
Mercedes-Benz GLS350 d
3,0 AMG Line aut. 4-M
Esbjerg V
80.000
2016/2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz C200 2,0 stc. aut.
NYHED
309.900 kr.
Mercedes-Benz C200
2,0 stc. aut.
Åbyhøj
52.000
2016/2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev