Så blev Mercedes kommende pickup truck lanceret. Wow!

|

Det var umanerligt spændende, da Mercedes-Benz viste deres nye pickup truck frem for nysgerrige sjæle i Stockholm tirsdag aften. Koncernchef Dieter Zetsche præsenterede hele to versioner: Concept X-Class powerful adventurer og Concept X-Class stylish explorer.

Concept X-Class powerful adventurer besidder de klassiske karakteristika fra pickup-verdenen. Den er stærk, kraftfuld og rå i sit udtryk. Concept X-Class stylish explorer tager skridtet videre og viser, hvordan en ægte pickup fra Mercedes-Benz ser ud.

Mercedes X-Class bliver lanceret mod slutningen af 2017 og markerer et vigtigt skridt for Mercedes-Benz, idet de kan føje endnu en helt ny, attraktiv model til den i forvejen ganske store portefølje.

Pickup-segmentet forandrer sig
”X-Klassen kommer til at forandre hele pickupsegmentet,” siger Volker Mornhinweg, som er chef for Mercedes-Benz division for transportbiler.

Foruden entreprenører og selvstændige vælger stadigt flere kunder pickup-biler som privatbiler, hvor kabiner med plads til op til fem personer mere eller mindre er blevet standard. X-Klassen vil desuden være udstyret med et interiør, som vil få Mercedes-kendere og fans til at føle sig hjemme.

Mercedes-følelsen gennemsyrer alt fra materialevalg til infotainmentsystem og innovative sikkerhedsfunktioner, som også finder vej til X-Klassen. Dermed er grundlaget også til stede for, at segmentet åbner sig op, og endnu flere vil se pickup’en som et attraktivt produkt.

Masser af kræfter og off-road-evner
Der findes endnu ikke specifikke detaljer om motorprogrammet, men topmodellen bliver udstyret med en V6-dieselmotor, som leveres sammen med Mercedes-Benz 4MATIC-systemet, der sikrer permanent træk på alle hjul. Drivlinen er udstyret med elektroniske differentialespærrer, og X-Klassen får en lasteevne på 1,1 tons, mens den maksimale trækevne er 3.500 kg. V4-motorer bliver også tilgængelige i den nye X-Klasse.

 

?

Mercedes-Benz på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz E 220 T 2,2 CDI BlueEfficiency 170HK Stc 7g Aut.
PRIVAT
179.500 kr.
Mercedes-Benz E
220 T 2,2 CDI BlueEfficiency 170HK Stc 7g Aut.
8981 Spentrup
430.000
2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz C200 d 2,2 aut.
NYHED
299.800 kr.
Mercedes-Benz C
2,2 aut.
Nørre Snede
64.000
2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz C220 d 2,2 AMG Line stc.
NYHED
339.800 kr.
Mercedes-Benz C
2,2 AMG Line stc.
Nørre Snede
49.000
2016/2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev