Privatleasing er virkelig slået igennem hos danskerne og flere og flere bilproducenter tilbyder efterhånden attraktive privatleasingstilbud. Det ved man også hos Jaguar/Land Rover, der har haft en ren fest det seneste år, hvor roserne er væltet ned over biler som Jaguar F-Pace, Jaguar XE og Land Rover Discovery Sport.

 

Den danske Jaguar/Land Rover importør vil dog gerne have endnu flere ud at køre i deres biler, hvilket har medført et  privatleasingskoncept, hvor priserne for at komme bag rattet i en bil fra det hæderkronede mærke er utrolig skarpe.

 

Hos Jaguar/Land Rover har man sammensat fem gode tilbud på Jaguar XE, F-Pace og XF, samt Land Rover modellerne Discovery Sport og Range Rover Evoque.

 

Michael Lund, Country Manager hos Jaguar/Land Rover Danmark udtaler: “Jaguar og Land Rover oplever en enorm vækst World Wide og lancerer nye modeller og teknologi i et hidtil uset tempo, hvilket vi nyder godt af i Danmark. Det seneste år har konkurrencedygtige beskatningspriser fået lirket op for erhvervskunderne, samtidig med et antal private kunder som fortsat ønsker at købe og eje deres bil. Det næste skridt vi ønsker at tage, bliver introduktionen af privatleasing i 2017. I takt med at markedet for privatleasing og efterspørgslen er stigende, har vi valgt at introducere dette konceptet på fem af vores populære modeller. Dette giver et godt mix af sporty, luksuriøse og alsidige modeller i sedan- og SUV-format.”

 

Ønsker du f.eks. at sætte dig bag rattet i en Jaguar XE med 163 hk dieselmotor og en pæn mængde udstyr, så kan du med en engangsbetaling på 19.995,- sidde for 5.495,- kroner pr. måned i 36 måneder og med et samlet kilometertal på 45.000.

 

Er du mere til en eksklusiv og frækt udseende SUV, så tilbydes Range Rover Evoque til 5.995,- pr. måned med 29.995,- i engangsbetaling.

 

Der er ingen tvivl om, at man med disse tilbud fra Jaguar/Land Rovers side ønsker at være med i kampen om kunderne i det attraktive Premium-segment.