Nu er der gode nyheder til de danskere, der drømmer om en lækker Alfa Romeo Giulietta.  Med en helt uhørt attraktiv privatleasingaftale med bare 14.995,- kr. i førstegangsydelse kan man nemlig sætte sig bag rattet i den italienske skønhed. Herved får man klassens absolut smukkeste bil kombineret med de bedste køreegenskaber.

Alfa Romeo Giulietta er det ultimative valg for bevidste bilejere med interesse for kraftfulde turbomotorer, eksklusivt italiensk design og fremragende køreegenskaber. Alfa Romeo Giulietta bliver med den nye privatleasingaftale endnu mere attraktiv. For kun 14.995,-kr. i førstegangsydelse inkl. alle omkostninger tilbyder Alfa Romeo i samarbejde med Alm. Brand Leasing eksempelvis den populære Giulietta 1.4 Turbo 120 hk Distinctive til blot 3.595,- kr. om måneden.

”Det er en helt enestående pris for en så fantastisk bil, hvor uovertruffent design, sublime køreegenskaber med avanceret motorteknologi går hånd i hånd med sikkerhed i den absolutte topklasse,” siger Steffen Holm, pressechef for Fiat Group Automobiles Denmark, og fortsætter:

”Samtidig giver privatleasing tryghed og overskuelighed grundet den faste månedlige ydelse, som inkluderer en fordelagtig serviceaftale. Når du først står med den røde nøgle i hånden, kan du bare sætte dig godt til rette og nyde temperamentet og den fede motorlyd helt uden bekymringer. Det eneste man selv skal tænke på er forsikring og grøn ejerafgift”.

Stærke motorer og masser af udstyr til suveræne priser
Med sin gode brændstoføkonomi får du masser af fart, kraft og udstyr for pengene i én og samme bil. For 3.595,- kr. om måneden får du den populære Giulietta 1.4 Turbo Distinctive med 120 temperamentsfulde heste. Det omfangsrige Distinctive udstyr omfatter blandt andet Alfa Romeos unikke D.N.A. system, to-zone klimaanlæg, cruise control og læderrat. Vil du have endnu mere fart og kraft under hjulene, er den helt unikke højteknologiske MultiAir Turbomotor i Giulietta 1.4 170 hk Distinctive valget til 3.995,- kr. om måneden. Hvis kørselsbehovet mere er til en dieselmotor, er den stærke, men økonomiske Giulietta 2.0 JTDm 140 hk Distinctive det oplagte valg. Den kører helt op til 22,2 km/l og koster kun 4.195,- kr. om måneden.

Optimerede køreegenskaber og mere sport for kun 5.000,- kr. ekstra
Vil du have en endnu mere sportslig Giulietta tilbyder Alfa Romeo, i forbindelse med privatleasing, den lækre QV Sportiva-pakke til en værdi af 40.500,- kr. for kun kr. 5.000,- kr. ekstra i førstegangsydelse, men med samme faste månedlige ydelse. Dermed får bilen, udover det righoldige standard Distinctive-udstyr, bl.a. eksklusive sorte 18" alu-fælge, diskrete sideskørter, forstærkede bremser, rødlakerede bremsekalibre, flotte sportssæder i dellæder, sort sportsinteriør og sportspedaler.

Modelprogrammer og priser:              Førstegangsydelse*: Månedlig ydelse:

Giulietta 1.4 Turbo 120 hk Dist.           14.995 kr.                 3.595 kr.
Giulietta 1.4 M-Air Turbo 170 hk Dist.  14.995 kr.                 3.995 kr.
Giulietta 2.0 JTDm 140 hk Dist.            14.995 kr.                 4.195 kr.

*) = Førstegangsydelsen er inkl. alle etableringsomkostninger, serviceaftale, vejhjælp og leveringsomkostninger. Prisen er eksklusiv grøn ejerafgift, forsikring og evt. ekstraudstyr. Alfa Romeos privatleasingsaftaler løber over 36 mdr. med 45.000 kilometer.

Privatleas QV Sportiva pakken med til de ovennævnte tre versioner for kun kr. 5.000 ekstra i førstegangsydelse. QV Sportiva pakken indeholder, udover Distinctive udstyret:

• Sportssæder i dellæder
• 18" turbine alu-fælge
• Store sportsbremser (330 mm bremseskiver for) med røde bremsekalibre
• Skørtesæt i bilens farve
• Sportslæderrat med røde syninger
• Sort sportsinteriør
• Sportspedaler
• Spejlhætter i alu-look
• Mørk alu i kabine
• Mørktonede forlygter
• QV Sportiva logo på forskærmene