Lige nu kan du få benzin gratis til 10.000 kilometer ved at købe en Suzuki, eller spare op til 70.000 kroner på en lagermodel fra Opel.

Vi danskere er et folk af kræmmere, som gladeligt kører adskillige hundrede kilometer for billiger kilopris på en stor bøtte Nutella, for der er ikke noget bedre end at spare penge. Hvis du har det på samme måde, så kig med her, for både Opel og Suzuki byder lige nu på rigtig gode tilbud.

Suzuki Swift er blevet voksen

Hos Opel skal forhandlerne have ryddet lageret, og det giver mulighed for nogle gode besparelser. Lige nu kan du spare 70.000 kr. på Zafira, 28.000 kr. på Mokka X og over 50.000 kr. på Astra. Opel Danmark har netop lagt den komplette liste over lagerbil med rabat på opel.dk, så man kan finde sin favoritbil. Alle bilerne er unikke, og mange af dem har en del ekstraudstyr og omfatter både diesel- og benzinmotorer samt basisversioner og topversioner.

Opel Insignia - en bil til de langbenede

Et eksempel er Zafira Innovation 2,0 CDTI med 170 hk, der er nedsat fra 399.000 kr. til 330.000 kr. eller den nye Crossland X Innovation med 81 hestes benzinmotor, der er nedsat fra 210.000 kr. til 188.000 kr. inklusive levering. Lagersalget omfatter 300 biler og gælder i marts måned, eller indtil lageret er ryddet. Da der er tale om lagersalg, er det naturligvis ikke muligt at ændre på bilernes farve eller udstyr.

Gratis benzin fra Suzuki
Suzuki fejrer sig selv efter at have vundet en analyse af minibilerne på det danske marked, hvor eksperter har regnet på værditab, udgifter til brændstof og ejerafgift samt finansieringsomkostninger over 80.000 kilometer over en periode på fire år. Her indtager den nye Suzuki Swift 1. pladsen med en pris på 1,63 kroner pr. kilometer, skarpt forfulgt af Suzuki Baleno, der indtager 2. pladsen, og Suzuki Ignis der placerer sig på analysens 3. plads.

Ny Citroën Cactus blomstre op

Sejren fejres med en økonomikampagne over de næste uger. Her vil Suzuki forhandlerne sætte fokus på rådgivning om den økonomiske side af bilkøbet, og vælger man at købe en af de tre mestre i totaløkonomi, får man benzin med til de første ca. 10.000 kilometer. Et tilbud, der gælder ved køb af en Suzuki Swift, Ignis eller Baleno frem til den 28. marts.