Subaru vil introducere en helt ny lille Subaru

| -

Subaru vil introducere en helt ny lille Subaru i Europa til efteråret 2007

Fuji Heavy Industries Ltd. ( FHI) global producent af transport og flyrelaterede produkter og producent af bilmærket Subaru, publicerede forleden sine planer om til efteråret 2007 at introducere en helt ny lille bil på det Europæiske marked. Den nye model vil blive produceret efter Subarus specifikationer af Daihatsu Motor Co. Ltd.

Som svar på den øgede efterspørgsel efter små biler i Europa, har FHI taget denne nye model frem. Den nye særdeles benzinøkonomiske Subaru model vil samtidig bidrage til de frivillige mål opsat af EU omkring reduktion i CO2 emissionerne. FHI har indgået OEM aftalen med Daihatsu for yderligere at styrke Subarus modelprogram, og det er et naturligt valg af samarbejdspartner, der styrker den forretningsalliance som allerede findes mellem FHI og Toyota Motor Corporation, der har aktiemajoriteten i Daihatsu.

Den nye lille Subaru er baseret på Daihatsu Sirion, der vil blive modificeret til at passe ind i Subarus øvrige modelprogram. Den vil være praktisk, driftsikker, utrolig rummelig og benzinøkonomisk, med et moderne og sporty design. Daihatsu vil producere den nye bil på sin hovedfabrik i Osaka i Japan, med en planlagt volumen på ca. 6.000 enheder om året.

Subaru på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Subaru Outback 2,0 D Business AWD
NYHED
99.900 kr.
Subaru Outback
2,0 D Business AWD
Bagsværd
209.000
2009/2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Subaru Legacy 2,0 R
NYHED
54.900 kr.
Subaru Legacy
2,0 R
Holbæk
188.000
2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Subaru Forester 2,0 X AWD
NYHED
59.900 kr.
Subaru Forester
2,0 X AWD
Køge
321.000
2006
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev