Subaru vil være konkurrencedygtige i Danmark og sænker derfor priserne markant, så du nu kan spare mellem 70.000 og 105.000 kroner.

Det japanske mærke Subaru har levet et stille liv i Danmark. De få ejere sværger til mærket, men der har været langt mellem dem, for i løbet af de sidste tre år, har Subaru i alt solgt 585 biler. Til sammenligning har Suzuki solgt 588 SX4’er – på ti måneder.

Gnister i kassen vækker hybrid Subaru XV

Det skal der gøres noget ved, og derfor lancerer Subaru Nordic, der har importen i Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen, en aggressiv prisstrategi, som dumper priserne. Det forklarer Niels Thaning, der er dansk salgsdirektør i Subaru Nordic.

Vores største opgave har været at forklare bilkøberne, at vi med firehjulstræk og et skyhøjt udstyrsniveau altid har været konkurrencedygtige i forhold til sammenlignelige modeller fra andre mærker. Nu presser vi priserne yderligere, så vi kan tilbyde endnu flere købere at opleve forskellen i kvalitet og præstationer.

Helt i skoven – Subaru Forester e-Boxer

Konkret betyder det, at en Outback 2,5 Summit bliver op til 105.000 kroner billigere og starter fremover fra 399.900 kroner. En Forester eBoxer bliver op til 70.000 kroner billigere og kan nu fås fra 389.900 kroner. Den mindste model XV falder 40.000, så man fremover kan få en Subaru fra 369.900 kroner. 

Firmabilskunder i sigte
Traditionelt har Subaru været et mærke, der tiltalte dyrlæger og jægere, fordi alle modeller har permanent firehjulstræk, men med prissænkningen håber man, at man kan erobre nogle firmabilskunder.

Subaru – en bil til regnbuefamilier

Vi har både private og jobbilister i tankerne, for dels bevæger vi os ned i et prissegment, hvor der er flere købere, og dels kommer vore biler nu ned under de beløbsgrænser som mange virksomheder har for firmabiler, og ikke mindst til yderst attraktive beskatningspriser i forhold til konkurrenterne, fastslår Niels Thaning.

Det lille mærke har faktisk relativt mange forhandlere rundt om i Danmark, 13 i alt. Og selvom Subaru har ry for at være meget pålidelige, findes der også 19 mærkeværksteder rundt i Danmark.