Opel er klar med en helt ny automatisk Easytronic gearkasse, der vrider endnu flere dråber ud af motoren på den nye Corsa end hidtil. Forbruget med 1,3 liters CDTI motor, Easytronic 3.0 gearkasse, lavfriktionsdæk og opsamling af bremseenergi i bilens batteri forbedrer forbruget til 32,3 km/l efter EU-normen, hvilket er 1,9 km/l bedre end samme motor med manuelt gear. De 32,3 km/l svarer til 82 gram CO2 pr. kilometer. Dieselmotoren på 1,3 liter med 95 hk og et drejningsmoment på 190 Nm ved 1750 – 2500 o/min har gennemgået en omfattende tilpasning til den nye gearkasse. Vandpumpe og oliepumpe er elektronisk styret og for oliepumpens vedkommende også variabel, så olietrykket tilpasses motorens belastning. Corsa Easytronic har desuden Start/Stop.

Opels ingeniører har tilpasset udvekslingen i gearkassen for at mindske motoromdrejningerne og støjniveauet ved motorvejsfart. Gearkassen har krybefunktion for at lette parkering og kø-kørsel og en særlig start funktion til hurtig acceleration. Nye sensor og aktuatorer har forfinet gearkassens skiftefunktion, så det foregår roligere og mere rykfrit end tidligere udgaver af denne type gearkasse. Hvis man ikke ønsker automatisk skifte, så er det også muligt at skifte gear ved at vippe gearstangen frem eller tilbage.

Corsa 1,3 CDTI Easytronic koster 209.990 kr med Enjoy udstyr og fem døre. Bilen kan bestilles hos Opel forhandlerne fra marts måned. Den automatiske gearkassen kan også leveres til Corsa 1,4 med benzinmotor på 90 hk og fem dørs karrosseri til 169.990 kr. med Enjoy udstyr. Den kører 20,8 km/l og kan bestilles allerede nu.