Har du en elbil? Så er det med at finde en Tesla-supercharger, da du i dag kan tanke helt gratis. Det sker fordi Tesla fejrer ti-års jubilæum for åbningen af den første supercharger i Europa.

 

Tesla invititerer alle elbilejere til gratis strømfest den 29. august fra kl. 9.00 i dag indtil klokken 23.59 i aften - med andre ord, kan du lade din elbil gratis op på enhver Tesla Supercharger i hele Europa hele dagen.

Se alle elbiler til salg på biltorvet.dk her

Den 29. august 2013 åbnede de første 6 stationer i Norge. 10 år senere spænder netværket over 36 lande i Europa, Mellemøsten og Afrika med over tusind steder og 13.000 individuelle Superchargers. Via Tesla-appen kan du se, hvilke ladere der er fri og åbne for andre mærker og det er også appen, du skal bruge for at kunne lade på standerne. Du henter den via App Store eller Google Play.

I appen kan du zoome på et kort, eller søge efter en by, for at se ladestandernes placering. 

Du kan se alt om, hvor og hvordan du lader via Teslas ladenet her.

I dag har Tesla 24 Superchargere med mere end 400 ladere, fra Nordjylland til Sønderjylland, hvoraf cirka 370 ladere er åbne for alle elbiler. Inden sommerferien åbnede Tesla flere lynladningspunkter på tværs af landet – to stationer i Københavnsområdet, i Lyngby og Taastrup med totalt 40 Superchargere, 16 i Frederikshavn, 16 i Maribo, 28 i Hjørring, 26 i Slagelse og en ny station i Aalborg med 16 Superchargere.

Åbent for alle elbiler
Åbningen af netværket for andre elbiler startede i november 2021 som en del af et pilotprogram. Det åbne netværk er det største opladningsnetværk i Europa med over 9200 Superchargers og 660 stationer.

Fejringen af Superchargerne startede med såkaldte elektriske sommerfester i juli og kulminerer i august med Drive-In Cinema-begivenheder arrangeret i udvalgte europæiske byer, fx sker det i Bergen i dag. Aktiviteterne krones den 1. september med 10-års fejring i nærheden af Oslo, hvor kunder inviteres til at besøge en stor udstilling om Teslas produktøkosystem. Læs mere om disse events her: Tesla Electric Summer

Du kan se betingelser for ladningen her og husk, din opladningssession skal startes senest kl. 23.59 for at du tanker gratis. 

Se alle elbiler til salg på biltorvet.dk her