Det er ikke en overraskelse, at den ikoniske Ford Mustang har været den bedst sælgende sportsvogn i USA i mere end 50 år. Ford Mustang har medvirket i utallige film og serier, men også lagt et helt nyt bilsegment på det amerikanske bilmarked – ”pony car”-segmentet består af sportsvogne til en overkommelig pris.

Takket være stigende efterspørgsel i resten af verden, er Ford Mustang nu den bedst sælgende sportsvogn verden over. I 2016 blev modellen solgt i mere end 150.000 eksemplarer ifølge IHS Markit, der registrerer salget af nye biler på globalt plan. Salget var 6 procent højere end det forgangne år, 2015. I Europa blev der bestilt over 15.000 eksemplarer af den ikoniske Ford Mustang, hvilket også gør den til den bedst sælgende sportsvogn på europæiske markeder.

”På tværs af hele Europa er Ford Mustang den best sælgende sportsvogn,” fortæller Roelant de Waard, Vice President, Marketing, Sales & Service ved Ford Europa. ”Europæiske kunder spiller en vigtig rolle i Ford Mustangs globale succes. Den ikoniske sportsvogns popularitet blandt bilister i alle aldre aftager ikke – 3.600 eksemplarer blev solgt i de første 3 måneder af 2017”.

I Europa er Ford Mustang tilgængelig med Fords 5,0-liters V8-motor med 421 hestekræfter eller den 2,3-liters EcoBoost-motor med 317 hestekræfter. Begge fås med automatisk- eller manuel gearkasse.

For nylig blev to specielle udgaver af Ford Mustang med unik styling og lækkert udstyr introduceret på det europæiske marked – Black Shadow Edition og Blue Edition.

Ford Mustang Black Shadow Edition er tilgængelig med Fords 5,0-liters V8-motor og en sekstrins automatisk- eller manuel gearkasse. Fire lakeringer er tilgængelige – Platinum White, Triple Yellow, Race Red og Grabber Blue. Navnet Black Shadow Edition kommer sig af de sorte detaljer på bilens ydre. Du vil blive mødt af sorte emblemer, eksklusive 19” alufælge og sorte striber på både kølerhjelm og side.

Ånden fra den klassiske Ford Mustang genopstår med den helt nye Ford Mustang Blue Edition. Den iøjnefaldende farve Grabber Blue forbedres med sorte striber på kølerhjelm og side og sorte 19” alufælge. Den farverige Mustang er tilgængelig med både Fords 5,0-liters V8-motor og den 2,3-liters EcoBoost-motor, samt en sekstrins automatisk- eller manuel gearkasse.