53.556 biler

Her ser du alle 2.057 biler til salg i Sønderjylland. Sønderjylland er en del af Haderslev kommune, Kolding kommune, Sønderborg kommune, Tønder kommune, Aabenraa kommune. Du finder 74 forhandlere i Sønderjylland.

Brugte biler i Syd- og Sønderjylland hos forhandler eller privat

 

Leder du efter en brugt bil i Sønderjylland, er du kommet til det rette sted – her på siden finder du et godt og samlet overblik over brugte biler til salg i Sønderjylland. Du kan følge et link til en bestemt sønderjysk kommune, så du kan blive endnu mere specifik på et område, hvor du vil kigge efter din nye brugte bil. Hvis du har hørt godt om en bestemt brugtbilsforhandler, kan du måske finde forhandleren på listen over forhandlere. Køb af brugt bil er altid spændende, og det er vigtigt, at man føler sig hørt og forstået hos sin forhandler, så man kan træffe et valg på ærligt og oplyst grundlag – især hvis man ikke har udpræget specialviden om biler. Kvalitet og pris hænger generelt sammen, også på brugtbilsmarkedet. Det er dog muligt at være rigtig heldig og gøre en virkelig god handel. Med en god brugt bil, om den er lille eller stor, får du en følgesvend, der kan følge dig på livets landevej, om du så skal køre et smut til grænsen og fylde hjemmelageret op, eller en tur ud i det blå. Måske slår du et smut forbi de mange museer, som rummer så mange historier om Sønderjyllands omtumlede historie – her kan man i sandhed mærke suset fra historien om magtforhold, territorieuenigheder og krigsførelse. Eller kør ud i det smukke sønderjyske landskab, der ligeledes vidner om de store historiske begivenheder. 

 

Biltorvet.dk er dit værktøj til en god brugtbilshandel

 

På Biltorvet.dk finder du billige brugte biler i Sønderjylland, side på side med blandt andet små biler, store biler og elbiler. Du finder salgsannoncer fra både forhandlere og fra privatpersoner. Så hvis du er mere til den nære handel med et godt solidt håndtryk, er det også muligt gennem biltorvet.dk. Det kræver en lidt større indsats at købe en brugt bil end en ny. Når du køber en ny bil, er du sikker på, at den virker, og den har slet ikke været udsat for slid. Og hvis der alligevel skulle være noget galt, kan du benytte dig af fabriksgarantien. Til gengæld er der mange penge at spare, hvis du har mod på at sætte dig ind i brugtbilsmarkedet. Det er en god idé at ’følge med’ på brugtbilshjemmesiderne, som her på biltorvet.dk, for at få en fornemmelse af prisniveauet og hvordan det følger bilens stand. For når du har en god fornemmelse af markedet over et stykke tid, bliver det lettere at spotte, når der så dukker et rigtig godt tilbud op. Så er det bare med at holde sig til og kontakte sælgeren. God fornøjelse med brugtbilshandlen! 

 

Herunder finder du svar på ofte stillede spørgsmål om brugte biler.

 

Hvilken bil er billigst i drift?

 

De små mikrobiler er meget billige i drift, når det kommer til brændstoføkonomi og afgift. Også mild-hybridbilerne sparer på brændstoffet, men er stadig lidt dyrere i indkøbspris. Citroën C1 er kåret som Danmarks billigste bil i 2020

 

Hvornår kan det bedst betale sig at købe ny eller brugt bil?

 

Hvis du har helt specifikke krav til din nye bil og du ikke er indstillet på at sætte dig ind i, hvad det kræver at købe en brugt bil eller tage risikoen, er det oplagt at købe ny bil. Er du derimod indstillet på at lægge lidt tid i et brugtbilskøb, kan du spare mange penge.

 

Kan man fortryde et billån?

 

Ja, når du optager et billån, har du 14 dages fortrydelsesret og pengene og evt. renter skal blot betales tilbage inden 30 dage.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilken bil er billigst i drift?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"De små mikrobiler er meget billige i drift, når det kommer til brændstoføkonomi og afgift. Også mild-hybridbilerne sparrer på brændstoffet, men er stadig lidt dyrere i indkøbspris. Citroën C1 er kåret som Danmarks billigste bil i 2020"}},{"@type":"Question","name":"Hvornår kan det bedst betale sig at købe ny eller brugt bil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hvis du har helt specifikke krav til din nye bil og du ikke er indstillet på at sætte dig ind i hvad det kræver at købe en brugt bil eller tage risikoen, er det oplagt at købe ny bil. Er du derimod indstillet på at lægge lidt tid i et brugtbilskøb, kan du sparre mange penge."}},{"@type":"Question","name":"Kan man fortryde et billån?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja, når du optager et billån, har du 14 dages fortrydelsesret og du skal blot betale penge og evt. renter tilbage inden 30 dage."}}]} { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt bil i Sønderjylland", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt bil i Sønderjylland”, "author": { "@type": "Person", "name": "Malene Kjær" }, "datePublished": "2022-07-29", "reviewBody": "Køb brugt bil i Sønderjylland", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..