45.937 biler

Læs mere om Peugeot her

De danske bilkøbere er glade for Peugeot, som igennem mange år har været blandt de mest populære bilmærker i Danmark. Derfor er der selvfølgelig også et stort udvalg på brugtbilsmarkedet, hvor man kan gøre et rigtig godt køb, hvis man gerne vil investere i en brugt Peugeot. Især den lille minibil Peugeot 206 og Peugeot 206+ har været populær i en lang årrække, og de udgør sammen med efterfølgerne Peugeot 207 og den nuværende Peugeot 208 en god del af de brugte Peugeot’er, der findes på brugtbilsmarkedet. Peugeot har dog også haft stor succes med blandt andet peugeot 307, der tilbage i 2002 blev kåret til årets bil i Danmark, en titel efterfølgeren Peugeot 308 i 2014 fik i Europa. Så Peugeot har igennem historien hjemtaget en del titler, og franskmændene har da også haft pæn succes med det meste af deres nuværende modelprogram fra den lille mikrobil 108 til den store familiebil Peugeot 508. En succes der selvfølgelig også skinner igennem på brugtbilsmarkedet, hvor udvalget er stort, og priserne er en kende lavere end hos de tyske konkurrenter. Derfor kan man også få meget bil for pengene, og sammenholdt med at reservedele og service er relativt billigt, så kan alt fra den lille Peugeot 108 til den store Peugeot 508 være et fornuftigt køb på brugtbilsmarkedet. Peugeot er selvfølgelig også røget med på crossover bølgen, og i 2013 kom Peugeot 2008 på markedet, ligesom Peugeot på MPV fronten er repræsenteret med Peugeot 3008 og Peugeot 5008. De hører ikke til de mest solgte Peugeot-modeller, men de er bestemt stadig en overvejelse værd, hvis man er på udkig efter en MPV’er eller en crossover på brugtbilsmarkedet.

 

 

 

Historie

Før Peugeot begyndte at producere biler, så var det kaffekværn og cykler, familievirksomheden, der blev stiftet tilbage i 1810, levede af. Løvemærket kom til i 1859, og i 1889 byggede manden bag Peugeot, Armand Peugeot, koncernens første bil, baseret på en dampmotor. Den blev året efter fulgt op af den første bil med en forbrændingsmotor, og dermed var frøet til Peugeot, som vi kender det i dag, for alvor sået. I 1913 producerede Peugeot således over halvdelen af alle biler i Frankrig, og i 1952 kunne Peugeot nummer én million trille ud af fabrikken i Sochaux. I 1976 opstod PSA Peugeot Citroën som vi kender det i dag, da Peugeot fusionerede med Citroën og i den forbindelse overtog 90 procent af aktierne i Citroën

 

 

 

 

Køb brugt Peugeot

 

 


Peugeot har gennem mange år været at finde blandt danskernes favoritbilmærker, og dette er ikke uden grund. Flere af Peugeots modeller har nemlig høstet mange fine titler de senere år både i Danmark og i Europa. Der er altså noget om snakken, når dine venner eller familie fortæller dig, at du skal købe en brugt Peugeot.

Som det ser ud nu, er priserne på det det danske brugtbilsmarked nemlig lavere end på det tyske bl.a. Dette gælder selvfølgelig også Peugeot priser. Hos Biltorvet.dk har vi et bredt udvalg af flere brugte Peugeot til salg, så du har frit valg på alle hylder, når du skal vælge din næste Peugeot.

 

Få mere bil for pengene


Noget af det der kendetegner Peugeot er, at du er garanteret at få en masse bil og funktioner for pengene, hvilket også gør sig gældende på brugtbilsmarkedet, hvor du kan få en Peugeot brugt, der stadig kører som ny.

Udover at spare penge på at købe en Peugeot brugt så sparer du også penge på, at både service og reservedele er billige på brugtbilsmarkedet. Der er derfor ingen grund til at holde dig tilbage i forbindelse med at få lavet diverse reparationer på din brugte Peugeot.

Men du skal selvfølgelig også have muligheden for at vælge en brugt Peugeot Crossover, når nu der er tale om udstyr til lave priser. Med en Peugeot Crossover får du blandt andet en dynamisk og velkørende SUV. På trods af bilens robuste størrelse, så vil du hurtigt mærke på din brændstofregning, at den kører længere på literen end mange andre tilsvarende biler i samme størrelse.

Hvis du har brug for mere plads, så kan du også købe en Peugeot brugt i form af en MPV. Peugeot vil gerne nå hele vejen rundt, når det kommer til størrelserne af deres biler, så de har en bil til alle.

 

Køb brugt Peugeot og opnå fabelagtige køreoplevelser


Siden Peugeot lancerede deres første damptrehjuler i 1889, så har deres filosofi været, at der skulle være fokus på kvalitet og gode køreoplevelser. Denne filosofi har fulgt Peugeot lige siden, hvorfor alle deres biler har skulle leve op til en høj standard. Peugeot tænker på dig som forbruger, når de producerer biler, hvorfor de aldrig går på kompromis med funktionaliteten og køreegenskaberne. Denne tankegang har vi også forsøgt at efterleve, så du kan være helt sikker på, at hvis du køber din Peugeot brugt, så får du en god køreoplevelse.

 

Brugt er godt


Der er mange fordele ved at købe en Peugeot brugt. Det kan dog være forskelligt fra person til person samt fra bil til bil, hvad disse fordele består af. Det er derfor også op til dig at vælge den brugte Peugeot, som du mener, kan give dig de fleste fordele. Uanset hvad så vil de fordele, du oplever ved din bil være med til at forbedre din hverdag samt din køreglæde. Ved købet af en ny brugt Peugeot medfølger der nemlig nye fantastiske køreoplevelser.

 

Tre facts


Peugeot er en del af verdens næstestørste bilproducent. PSA Peugeot Citroën er kun overgået af Toyota.

Peugeot er oprindeligt fra Sochaux, og bilproducent er da også stadig fast sponsor for den lokale fodboldklub FC Sochaux, der i skrivende stund gør sig i den næstbedste fodboldrække i Frankrig.

Peugeots berømte løve logo er ikke kun kendt fra bilernes verden. Det er ikke utænkeligt, at du har set en cykel med et Peugeot logo eller eventuelt et salt eller peberkværn. Det hænger sammen med Peugeots historie, som ikke begyndte i bilverdenen.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Peugeot", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Peugeot", "author": { "@type": "Person", "name": "Kim Olsen" }, "datePublished": "2020-01-01", "reviewBody": "Bredt udvalg af brugte Peugeoter", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

 

 

Indlæser..