I seneste afsnit af Bilnørderne er vi på besøg hos Frederik selv, der viser sin fede garage frem. Her holder hans fire meget forskellige biler. Kom med indenfor og nørd med Bilnørderne.

I har selv bedt om det – at få lov at se Bilnørdernes egne garager, så i dette afsnit af Bilnørderne er vi inviteret indenfor hos Frederik, som åbner portene til sin egen, fine garage. Her holder hans fire biler godt og trygt med gulvvarme og Stenhøj lift.

Ny sportsvogn eller klassisk Porsche – hvor er køreglæden størst?

Samlingens stjerne er uden tvivl en Buick Skylark GS fra 1966 med en massiv 6,6 liters V8’er, som de to bilnørder nyder lyden af i videoen, helt indtil hele dagplejen inden ved siden af er vågnet fra middagslur. Vi kommer også forbi Frederiks BMW 318is fra 1997, og hvorfor den er speciel, selvom den kun har fire cylindre.

Masser af historie

En Cadillac CTS fra 2004 med en 3,2-liters V6’er er garagens hverdagsbil, og den som hunden Junior får lov at køre i. Men det er den lille og charmerende Ford ’Taunus’, eller mere korrekt 17M RS, der har garagens mest fascinerende historie. Den har nemlig tilhørt Frederiks bedstefar, og bilen blev solgt, da han døde. Det lykkedes heldigvis Frederik at købe bilen tilbage, da den dukkede op igen.

Skræmte konfirmander og druknede firehjulstrækkere – Bilnørdernes værste køreture

Hele historien, og en masse andre, kan du høre, når du ser seneste afsnit af Bilnørderne her.