Verdens mest solgte roadster står overfor et kommende facelift. Vi taler selvfølgelig om Mazda MX-5, der endnu engang bliver opdateret og endnu engang ser det ud til at det vi troede ikke var muligt sker  - bilen bliver endnu bedre.

Det kommende facelift betyder at bilens styling bliver endnu mere aggressiv og sporty. Samtidig har Mazda valgt at opdaterer kabinen med bedre materialer og nye farvekombinationer. Ganske interessant er det også, at den velkendte 2,0 liters motor med 160 hk er blevet ændret, så de 160 hk indfinder sig ved 7.000 o/min, hvilket er 300 o/min mere end den forrige model. Samtidig er det maksimale omdrejningstal nu 7.500 o/min, hvilket er 500 o/min højere end tidligere. Dette er gjort for at sikre en endnu mere sporty kørsel.

Ingeniørerne fra Mazda har samtidig ændret på udstødningen, så lyden nu er langt mere sporty, afhængigt af ens kørselsmønster. Mazda har leget lidt med lyden, så den bliver forstærket og sendes gennem luften og via instrumentpanelet og forruden, så fornemmelsen for sport er mere intens i kabinen - smart!

Som noget nyt, vil det være muligt at få den 2,0 liters motor med 6-trins manuel gearkasse, hvor du samtidig har mulighed for at skifte sekventielt via kontakter på rattet.

Vi venter tilbage med en test af den nye MX-5 senere på året.