Ford har kappet næsten 10.000 kroner af prisen for en ny Ford Ka, for at komme ned under den magiske 100.000 kroners grænse for en ny bil. Med en udsalgspris på blot 99.950 kroner for en spritny Ford Ka Trend, har Ford for alvor meldt sig ind i kampen på det store danske småbils-marked. Og som et særligt påskeæg, tilbyder Ford gratis ekstraudstyr til de 200 første, som skriver under på en købskontrakt i hele april måned.


Fords lille charmetrold har høstet masser af international anerkendelse siden introduktionen af den helt ny-designede minibil sidste år. Den nye Ford Ka, er med sit kinetic design, et sjovt, frækt og meget fornuftigt bud på en by-bil, der honorerer tidens krav til stil, sikkerhed, nem parkering og miljøvenlig transport.

Prissænkningen på den nye Ford Ka, er et bevidst forsøg på at fastholde Fords position som et af de mest solgte bilmærker i Danmark.

"Vi skal simpelthen være til stede med et konkurrencedygtigt tilbud til de stadig flere danskere, som vælger en økonomisk mini-bil til at dække deres transportbehov. De små biler tegner sig allerede for næsten 50 procent af det samlede salg af nye biler i Danmark. Derfor er konkurrencen benhård og, rent psykologisk, er det blevet uhyre vigtigt, at kunne tilbyde en ny bil til under 100.000 kroner" forklarer Fords pressechef Lene Dahlquist.

Udsalgsprisen begynder ved 99.950 kroner for en Ford Ka Trend, som blandt andet byder på hastighedsalarm, indfarvede kofangere, seks airbags, ESP inkl. bakkestart-assistance, ISOFIX barnesædebeslag og ABS bremser.

De første 200 kunder, der køber en Ford Ka Trend eller en Ford Ka Trend+ i april måned, får en udstyrspakke indeholdende radio/CD-afspiller samt enten en Parrot MKi 9100 telefon- og musiksystem eller en Garmin Nüvi 765 navigation uden merpris. Pakkerne repræsenterer en værdi på op til 4.980 kroner.