Frisk, funky og finurlig, Ford præsenterer den sprit nye Ka

- Den helt nye Ford Ka debuterer på catwalken på Paris Motorshow
- Cool, trendy og stilfuldt design
- Ungdommelige og fræk Ka ånd
- Spændende efterfølger til den oprindelige Ka

Den nye spændende Ka, Fords friske og funky lillebil,
bliver omdrejningspunktet på Paris Motor Show 2008 i oktober.
Den nye Ford Ka fremviser nye niveauer af stil og køreoplevelse til segmentet af økonomisk overkommelige by-biler.

Tolv år efter den oprindelige Ka blev lanceret og opnåede stor anerkendelse, indfanger dens efterfølger den samme ungdommelige og opsigtsvækkende ånd. Den nye model har bevaret alle de kvaliteter, som gjorde Ka så populær – den kompakte størrelse, et funky udseende, en levende, dynamik og sjov personlighed – nu samlet i en ny cool og iøjnefaldende pakkeløsning.

Gennemført stil
Fords designere har givet den nye Ka et fashionabelt og tidssvarende udseende baseret på Fords 'kinetic design' formsprog. En håndfuld visuelle fingeraftryk viser forbindelsen til den oprindelige Ka, men med sit karakteristiske ansigt og stilfulde proportioner har den nye Ka samtidig sin helt egen unikke udstråling.
Interiøret i den nye Ka har et moderne, dynamisk design, som kombinerer frække kontraster og udtryksfulde farver, som vil tilfredsstille den mere farverige andel af Ka kunderne.

Genfødsel af et design ikon
Den nye model skal fortsætte succesen efter den oprindelige Ford Ka, som blev kendt som et design-ikon blandt kendere i bilbranchen. Da Ka blev lanceret på Paris Motor Show i 1996 blev den rost for det anderledes "New Edge" design og dens klasse-ledende køreglæde.
Gennem hele sit 12-årige liv har Ford Ka været utrolig populær blandt køberne af små biler, og opnået en stærk loyalitet fra kunderne. I alt er Ford Ka produceret i mere end 1,4 millioner eksemplarer.
Yderligere oplysninger om den nye Ford Ka frigives op til Paris Motor Show i begyndelsen af oktober