Grande Punto med turbo og ESP

| -

Grande Punto med turbo og ESP

Fiat lancerer nu Grande Punto med en helt ny, innovativ turbomotor, som tilfører bilen ekstra temperament, masser af saft og kraft og fed lyd. Samtidig er det elektroniske sikkerhedssystem ESP fremover standardudstyr på alle Grande Punto-versioner. 

Det er netop lykkedes Fiat at udvikle en innovativ turbomotor, som lever fuldt op til nutidens krav om små, effektive motorer, der har kraft, men ikke bruger meget brændstof. Den nye motor går under navnet T-Jet og kan til at starte med opleves i Grande Punto, Fiats bestseller med de særlige italienske former og den æstetiske signatur, der ikke er til at tage fejl af.

”Mange af vores kunder med hang til maskiner med ekstra saft og kraft har efterspurgt Grande Punto med mere power og et sejere træk. Derfor har vi udviklet T-Jet motoren, som tilfører en god portion italiensk temperament til køreoplevelsen, ja, det er de helt store armbevægelser, der er lagt op til med den nye turbomaskine,” siger Niels Rønnebech, adm. direktør i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Med den nye turbomotor er der således kommet et par attraktive Grande Punto-versioner til modelprogrammet i den kraftfulde ende, henholdsvis en Dynamic- og en Sport-version med 1.4 16v T-Jet motoren med hele 120 hestekræfter. Begge versioner har aircondition som standardudstyr, og Sport-udgaven kan som en nyhed fås med både tre og fem døre.

Med et drejningsmoment på 205 Nm ved bare 2.000 omdrejninger i minuttet, dvs. à la en dieselmotor, får man fornemmelse af en bomstærk maskine, som trækker igennem fra bunden, helt uden tøven. Køreglæden forstærkes af lyden fra motoren samt en omdrejningsvillighed, der vidner om, at det stadig er en ægte Fiat-benzin-motor, der ligger under hjelmen.

En anden væsentlig nyhed ved Grande Punto er, at samtlige nye versioner nu som standard er udstyret med det elektroniske sikkerhedssystem ESP. Det betyder, at man fremover kan føle sig endnu mere sikker i en Grande Punto uden at skulle betale ekstra for det, de nye afgiftsregler har nemlig gjort det muligt for Fiat at tilbyde større sikkerhed for de samme penge på modeller som Grande Punto og Fiat Panda.

Fiat Grande Punto på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat Grande Punto 1,2 69 Active
NYHED
44.900 kr.
Fiat Grande Punto
1,2 69 Active
Greve
55.000
2011
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat Grande Punto 1,3 JTD 75 Dynamic
NYHED
14.980 kr.
Fiat Grande Punto
1,3 JTD 75 Dynamic
Silkeborg
204.000
2008
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat Grande Punto 1,2 Active
NYHED
27.800 kr.
Fiat Grande Punto
1,2 Active
Greve
147.000
2008
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev