Hyundai Elantra på førstepladsen i ny undersøgelse

Hyundais Elantra, der er blandt Hyundais internationale bestsellere, er kåret til markedets bedste mellemklassebil i en undersøgelse blandt bilejere i USA. Den flotte placering er resultatet af en undersøgelse gennemført af det californiske konsulentfirma Auto Pacific. Firmaet har undersøgt nye bilejeres tilfredshed på 41 punkter, som blandt andet omfatter komfort, pladsforhold, økonomi og oplevelsen hos forhandleren.

- Undersøgelsen er endnu et bevis på, at Hyundai er gået den rigtige vej ved at øge fokus på kvalitet, siger direktør for Hyundai Motor Co., Kim Dong-Jin. Hyundai Elantra deler førstepladsen i sin kategori med VW Beatle foran 21 andre modeller.

Elatra den mest solgte bil
- Uvildige undersøgelser som denne skaber interesse om Hyundai og får nye købere til at kigge nærmere på vores modeller - og i flere og flere tilfælde falde for det, vi kan vise dem, siger direktør Kim Dong-Jin.

Specielt Hyundai Elantra er blevet et hit blandt bilkøbere over hele verden. I 2002 blev der eksporteret knap 180.000 eksemplarer, og samtidig blev Elantra den mest solgt bil hjemme i Sydkorea.

Elantra introduceres i en faceliftet udgave i Danmark sidst på året, modelprogram og priser endnu ukendt.