Seat Leon

I biffen med SEAT

|

I januar kommer Seat Leon ST til Danmark. Nu inviteres nysgerrige til at prøve nyheden, der har fået ros for sit design, hos SEAT. Og samtidig få chancen for at vinde biografbilletter til den nye 'Far til Fire - Onkel Sofus vender tilbage.'

I december lancerede SEAT sin nye stationcar SEAT Leon ST, der fremhæves for sit flotte udseende, og som de spanske medier ’Car and Driver’ samt ’Crecer Feliz’ har kåret til Årets familiebil 2014. Nu er bilen så landet hos alle landets SEAT forretninger.

"Leon ST har fået mange rosende ord med på vejen. Og det er en fantastisk velkørende, rummelig og smukt designet stationcar, så vi synes endnu flere skal have lejlighed til at prøve den. Vi inviterer derfor familiefædre og -mødre til at se, røre og ikke mindst prøvekøre den velskabte model.", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør, SEAT Danmark.

Tilbuddet om en prøvetur henvender sig imidlertid til familien på flere måder.

Onkel Sofus vender tilbage
"Vi har indgået et lanceringssamarbejde med filmselskabet bag den nye ’Far til Fire – Onkel Sofus vender tilbage’. Dette betyder, at vi har billetter og Far til Fire filmpakker på højkant i forretningen, og dem udlodder vi i en konkurrence blandt de, der prøvekører en SEAT. Så man kan jo passende tage familien med og prøve en Leon ST eller en af de andre spændende modeller.", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Den nye ’Far til Fire – Onkel Sofus vender tilbage’ har premiere 6. februar. I filmen vender onkel Anders’ tvillingebror, Sofus, hjem fra Australien. Han minder dog ikke det mindste om elskelige Onkel Anders og hele familien kommer på en hård prøve.

Alle der prøvekører en SEAT i februar deltager i lodtrækningen om biografbilletter og gaver fra ’Far til Fire’. Billetterne kan bruges i alle landets biografer.

SEAT Leon er den første større stationcar fra SEAT. Den byder på en skarpere designlinje, et veltænkt miks af sportslig og praktisk og ikke mindst en skarp pris, der starter på 199.900 kroner.

Seat Leon på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Leon 1,2 TSI Style DSG 105HK 5d 7g Aut.
PRIVAT
125.000 kr.
Seat Leon
1,2 TSI Style DSG 105HK 5d 7g Aut.
5250 Odense
125.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Leon 1,0 TSi 115 Style ST
NYHED
199.900 kr.
Seat Leon
1,0 TSi 115 Style ST
Thisted
11.000
2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Leon 1,6 TDi 110 Style ST DSG
NYHED
199.900 kr.
Seat Leon
1,6 TDi 110 Style ST DSG
Vojens
98.000
2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev