Privatleasing har for alvor gjort sit indtog på det danske bilmarked, og Peugeot har med nye koncepter på både 208 og 308 været en dominerende spiller. Nu vil Peugeot igen sætte dagsordenen med et nyt offensivt leasingkoncept: 208 knækleasing.

Flere og flere danskere vælger at privatlease, når det er tid til at anskaffe sig en ny bil. Det sker ud fra ønsket om convenience, budgetsikkerhed og ikke mindst den tryghed, der ligger i, at man ikke skal bekymre sig om værditab og besværet med at sælge sin bil videre. Helt konkret er andelen af privatleasede biler steget med 125 % år til dato i forhold til samme periode sidste år*.

Peugeot har oplevet en eksplosiv stigning i antallet privatleasede biler – hele 1.956 biler mod 65 året før, hvilket betyder, at Peugeot er det mest privatleasede personbilsmærke i Danmark med en markedsandel på 27,8 %*.

208 knækleasing med kun 2.495 kr. i udbetaling
”Vores privatleasingkoncepter imødekommer en øget efterspørgsel efter anderledes løsninger, der opfylder kundernes ønske om, at det skal være nemt og samtidig økonomisk trygt at anskaffe sig en ny bil”, fortæller adm. direktør hos Peugeot Danmark, Kenneth Hansen og forklarer yderligere: ”Peugeot har igennem mange år været markedsleder i Danmark, og derfor er det også naturligt, at nye udspil i markedet kommer fra os. Vi er glade for at kunne præsentere endnu et nyt koncept: ”Peugeot knækleasing”, som gør det enklere at få ny bil, idet man slipper for en høj udbetaling”.

"Peugeot knækleasing” går i alt sin enkelthed ud på, at udbetalingen reduceres ved, at man betaler en lidt højere ydelse det første år, mens ydelsen de følgende to år er lavere – heraf navnet knækleasing.

Peugeots knækleasing gælder bl.a. Peugeot 208 Airsound 1.0 VTi 68 hk 5-dørs med aircondition og CD-radio. Her lægger man en udbetaling på 2.495 kr. og betaler efterfølgende en månedlig ydelse på 2.495 kr. de første 12 mdr. De efterfølgende 24 mdr. falder ydelsen til 1.895 kr. pr. mdr. Aftalen er på 36 mdr. og 15.000 km årlig, inklusiv serviceaftale. Alt det med småt kan læses på peugeot.dk.