Franske Renault fortsætter deres mangeårige fokus på at skabe nogle af verdens mest sikre biler – samtidig med at designet også er i top. Det er den nye Renault Espace det bedste bevis på. Espace har netop opnået de maksimale fem stjerner i EuroNCAP kollisionstest. I alt opnåede Renault 81 point og er den 16. model fra Renault, der får fem stjerner.

Renault Espace, der introduceres hos de danske forhandlere mandag den 18. maj, har netop modtaget de maksimale fem stjerner i EuroNCAP testen. Kigger man på sikkerheden hos voksne i bilen så ligger sikkerheden helt i top med 31.4 point.

Børnesikkerheden er også helt i top. Med 44 ud af 49 point er Espace en af de sikreste biler på markedet for børn i tilfælde af uheld. Blandt andet er den nye Espace en af de eneste biler, der tilbyder anti dyk teknologi på 2. sæderække, ligesom passagerene også er beskyttet af gardinairbags.

Ud over den aktive sikkerhed har den nye Espace en lang række af passive sikkerhedssystemer, som eksempelvis adaptive cruise control, active emergency brake system, lane departure warning, traffic sign recognition og blind spot warning.

Renault har mange års tradition for at hente de maksimale 5-stjerner hos EuroNCAP. Således følger den nye Renault Espace således i kølvandet på en lang række andre Renault modeller, der alle også har fået 5-stjerner.

2001: Laguna II
2002: Vel Satis and Mégane II
2003: Espace IV and Scénic II
2004: Modus and Mégane Coupé Cabriolet
2005: Clio III
2008: Ny Laguna, Koleos og ny Mégane
2009: Ny Scénic
2012: Ny Clio
2013: ZOE og Captur