Mercedes-Benz GLC

Mercedes klar med potent GLC AMG

|

Mercedes-Benz har stort fokus på udviklingen af AMG modeller – nu er de klar med en hidsig version af deres GLC model – navnet er GLC 43 AMG 4Matic. Den nye GLC 43 AMG 4MATIC kombinerer et sporty, elegant design med de velkendte køreegenskaber fra AMG. Den 3,0 liters V6 biturbo-motor yder 367 hk, mens gearskiftet er blevet endnu hurtigere med 9G-TRONIC. Bilen får premiere den 28. september på Paris Motor Show.

 

GLC 43 AMG  4MATIC skiller sig ud fra mængden med det genkendelige design, som integrerer den karakteristiske diamant-grill og velkendte AMG-front i krom. Coupé-silhuetten komplimenteres af de brede skuldre, hvis proportioner giver GLC Coupéen et dynamisk udseende. Interiøret følger AMG-traditionen med de røde kontrast-detaljer, sorte multifunktions-sportsrat i læder og en stor skærm, som placerer al essentiel information i førerens synsfelt.

Kortere skift og flere personligheder
GLC 43 AMG 4Matic er udstyret med 9G-TRONIC automatgear, som udviklerne hos Mercedes-AMG har konfigureret med henblik på en mere dynamisk køreoplevelse. Samtidig har de formået at reducere tiden for gearskiftene i forhold til en standard GLC.
 

Med Dynamic Select kan føreren desuden vælge mellem køreprogrammer som Eco, Comfort, Sport, Sport+ og Individuel. Via et enkelt tryk kan bilen således ændre karakter og køreegenskaber alt efter førerens behov og præferencer. Eco reducerer brændstofforbrug, mens Comfort har fokus på afslappet og behagelig kørsel. Sæt bilen i Sport eller Sport+ og mærk, hvordan den rigtig tager fat og leverer endnu mere dynamiske køreoplevelser end de øvrige serieproducerede GLC Coupé-varianter.

 

Vi vender naturligvis tilbage med en grundig test, når modeller rammer det danske marked.

Mercedes-Benz GLC på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz GLC43 3,0 AMG aut. 4-M
NYHED
Leasingpris/md. 5.543 kr.
Mercedes-Benz GLC
3,0 AMG aut. 4-M
Silkeborg
51.000
2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz GLC250 2,0 aut. 4-M
NYHED
Leasingpris/md. 4.236 kr.
Mercedes-Benz GLC
2,0 aut. 4-M
Viborg
79.000
2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz GLC300 2,0 aut. 4-M
NYHED
619.900 kr.
Mercedes-Benz GLC
2,0 aut. 4-M
Vejle
17.000
2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev