Mercedes-Benz har stort fokus på udviklingen af AMG modeller – nu er de klar med en hidsig version af deres GLC model – navnet er GLC 43 AMG 4Matic. Den nye GLC 43 AMG 4MATIC kombinerer et sporty, elegant design med de velkendte køreegenskaber fra AMG. Den 3,0 liters V6 biturbo-motor yder 367 hk, mens gearskiftet er blevet endnu hurtigere med 9G-TRONIC. Bilen får premiere den 28. september på Paris Motor Show.

 

GLC 43 AMG  4MATIC skiller sig ud fra mængden med det genkendelige design, som integrerer den karakteristiske diamant-grill og velkendte AMG-front i krom. Coupé-silhuetten komplimenteres af de brede skuldre, hvis proportioner giver GLC Coupéen et dynamisk udseende. Interiøret følger AMG-traditionen med de røde kontrast-detaljer, sorte multifunktions-sportsrat i læder og en stor skærm, som placerer al essentiel information i førerens synsfelt.

Kortere skift og flere personligheder
GLC 43 AMG 4Matic er udstyret med 9G-TRONIC automatgear, som udviklerne hos Mercedes-AMG har konfigureret med henblik på en mere dynamisk køreoplevelse. Samtidig har de formået at reducere tiden for gearskiftene i forhold til en standard GLC.
 

Med Dynamic Select kan føreren desuden vælge mellem køreprogrammer som Eco, Comfort, Sport, Sport+ og Individuel. Via et enkelt tryk kan bilen således ændre karakter og køreegenskaber alt efter førerens behov og præferencer. Eco reducerer brændstofforbrug, mens Comfort har fokus på afslappet og behagelig kørsel. Sæt bilen i Sport eller Sport+ og mærk, hvordan den rigtig tager fat og leverer endnu mere dynamiske køreoplevelser end de øvrige serieproducerede GLC Coupé-varianter.

 

Vi vender naturligvis tilbage med en grundig test, når modeller rammer det danske marked.