Ny Suzuki Ignis

Familiebil og offroader i én og samme bil

Den 4.-5. oktober præsenteres den nye og større Suzuki Ignis i Danmark. Modellen har gennemgået mange forbedringer ud- og indvendigt og under motorhjelmen, og programmet tæller 3 forskellige 5-dørs udgaver til priser fra kr. 144.995.

Fabrikkens ide med Ignis er at producere en blanding mellem en lille familiebil og en offroader. Man kombinerede derfor sin store ekspertise indenfor produktion af på den ene side små familiebiler og på den anden side 4x4 biler som f.eks. Grand Vitara. Suzuki Ignis er således dels en kompakt bil, der er velegnet til bytrafik, dels en hatchback der er praktisk til hverdagens gøremål. Og så er Ignis via sin store frihøjde og mulighed for firehjulstræk velegnet til lettere off-road kørsel. En unik kombination på det danske marked.

3 forskellige modeller fra kr. 144.995
Den nye Ignis tilbydes i tre forskellige udgaver. En 1.3 GL model, en 1.5 GL og en 1.5 4WD model. Alle med 5 praktiske døre. Og priserne starter ved kun kr. 144.995 for en 1.3 5-dørs model. Det er faktisk kun kr. 3.000 mere end den nuværende 5-dørs udgave, så også her er Suzuki priserne holdt i ro. Og der er ikke sparet på udstyrsniveauet. Både el-betjente sideruder, centrallås, servostyring og el-spejle med varme er standard på alle modellerne.

4-hjulstrækket i 4WD modellen er med viskose kobling og fungerer helt automatisk. Man behøver derfor ikke at skænke systemet mange tanker i dagligdagen. Under normale forhold trækker bilen på forhjulene, og afhængig af vejens beskaffenhed kobles baghjulene automatisk til for bedre vejgreb. Man får derfor både mulighed for off-road kørsel f.eks. i skov og på strand, men også bedre vejgreb på løse underlag som f.eks. sne, grus, græs, jord og våde veje. Dette bidrager til en bedre aktiv sikkerhed for fører og passagerer.