Skoda

Nyt Skoda logo

|

Škodas logo har i mange år prydet de populære familiebiler fra den tjekkiske bilproducent. Škodas mere end 110 årige historie er unik, og derfor er det naturligvis også en stor beslutning at ændre noget så vigtigt som logoet. De kommende år vil Škoda introducere en ny bil hver 6. måned, og for at møde fremtiden på en ny måde har Škoda set det nødvendigt at ændre retningen for mærkets såkaldte corporate identity – den visuelle identitet.

De vigtigste ændringer i Škodas logo er, udover ændringen til en mere frisk Škoda-grøn farve, undergået den karakteristiske bevingede pil, som er gjort betydeligt større. Den ydre del af logoet er blevet frisket op med et krom look. Navnetrækket Škoda Auto, som har været en integreret del af logoet, er flyttet udenfor selve logoet, og er nu placeret over den bevingede pil.

Škoda benytter samtidig lejligheden til at præsentere en helt konceptbil ved navn VisionD, som skal vise, hvilke visioner Škoda har for fremtidens designmæssige linjer. Det nye logo er naturligvis en væsentlig del af dette konceptstudie, der samtidig er et eksempel på Škodas designmæssige formåen. VisionD understreger Škodas mangeårige tradition for at bygge biler med vægt på rummelighed. VisionD har således hjulene placeret helt ude i bilens hjørner for at opnå mest mulig plads. Dette kombineret med en lang akselafstand har skabt et dynamisk designudtryk, der skal være med til at bringe Škoda ind i næste fase af en ambitiøs vækststrategi.   

VisionD er blevet præsenteret for pressen og publikum på biludstillingen i Geneve, og hvorvidt bilen vil komme i produktion, afhænger til dels af reaktionerne fra de mange interessenter. VisionD er størrelsesmæssigt placeret mellem den populære mindre familiebil Fabia og den ligeledes meget anerkendte mellemklasse familiebil Octavia.

 

Skoda på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Fabia Combi 1,4 TDI PD Comfort 75HK Stc
PRIVAT
13.500 kr.
Skoda Fabia
Combi 1,4 TDI PD Comfort 75HK Stc
8410 Rønde
289.000
2005
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Octavia 1,4 TSi 150 Style
NYHED
199.900 kr.
Skoda Octavia
1,4 TSi 150 Style
Helsingør
50.000
2016/2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Fabia 1,2 TDi 75 GreenLine Combi
NYHED
44.800 kr.
Skoda Fabia
1,2 TDi 75 GreenLine Combi
Randers NV
206.000
2010
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev