Vidste du, at det er helt gratis at sælge en bil på Biltorvet? Her giver vi dig en guide til, hvor nemt du selv kan oprette en annonce.

Skal du sælge din bil, så er du kommet til det rette sted! På Biltorvet er det gratis at oprette en annonce*– og det er hamrende nemt.

Opret annonce

Først og fremmest skal du have gode billeder af bilen. Ingen gider at købe en bil, som ser snavset ud, så gør dig umage. Støvsug og vask bilen, inden du laver billederne.

Her har vi samlet en række gode råd til at tage flotte billeder af din bil

Den sværeste opgave ved at oprette en annonce er, at du skal huske din nummerplade. Heldigvis har du jo netop taget billeder af bilen, og med nummerpladen oprettes data på bilen automatisk. Du behøver altså ikke bekymre dig om motorstørrelse, brændstofforbrug eller antal hestekræfter. Det eneste du skal klare, er bilens aktuelle kilometertal og hvilket udstyr, bilen har.

Er du på jagt efter en brugt bil – her er syv trin til et trygt brugtkøb

Herfra er der blot tilbage at skrive en god, kort og præcis beskrivelse af bilen og fastsætte en pris. Sådan – nu kan du læne dig tilbage og vente på, at bilen sælger sig selv – helt gratis.

*Gratis oprettelse af annoncer gælder kun privatpersoner, ikke erhverv.