Danmarkspremiere på Caddy Maxi – med 47 cm ekstra
Stor, større, Maxi: plads til 4,2 m3 varer eller syv personer samt bagage.
Volkswagen Erhvervsbiler lancerer den populære Caddy med helt nye dimensioner: Caddy Maxi Life. Med Transporters kvaliteter og en kompakt Vans alsidighed, er Caddy Maxi Life i en klasse for sig.

Sammenligner man Caddy Maxi med den velkendte Caddy, er den blevet forlænget fra 4,41 m til 4,88 m, en forlængelse på hele 47 cm. På denne vis er kan Caddy Maxi præsentere et varerum på 4.200 liter. Ydermere tilføjer Volkswagen med Caddy Maxi en ny motor til Caddy-programmet: en 2,0 TDI med 140 hk.

Caddy Maxi er en af de største modeller i sit segment. Caddy Maxi har en varerumsvolumen på 4,2 m3, en lasteevne op til 800 kg, kan trække en anhængervægt på op til 1500 kg og en lastelængde på 2250 mm. Vælger man Caddy Maxi Life, som personbilsudgaven betegnes, kan syv personer og bagage let og bekvemt transporteres.

En af årsagerne til Caddy´s store popularitet er det fleksible indre. Volkswagen har valgt også at benytte dette koncept til Caddy Maxi. Caddy Maxi er derfor også udstyret med de komfortable sæder samt en funktionelt og æstetisk førerkabine, der er velkendt fra forgængeren. Allerede når man stiger ind i Caddy Maxi, nyder man de gode pladsforhold. Der er ekstra store skydedøre, der måler 700 mm i bredden og 1108 mm i højden. Og der er dertil god benplads. I Caddy Maxi Life har passagerne på 3. sæderække nemlig fået 5 cm ekstra til benene. Med få håndgreb er det muligt at lægge den 3. sæderække ned eller tage den helt ud, ligesom 2. sæderække kan klappes forover. Gør man dette, er de fem passagersæder hurtigt forvandlet til et regulært varerum på ca. 4000 liter. Vælger man derimod at anvende samtlige syv sæder i Caddy Maxi, har man alligevel et rummeligt bagagerum på 380 liter.

På udstyrssiden er Caddy Maxi Life bl.a. kendetegnet ved to praktiske skydedøre samt stødfangere lakerede i vognens farve. Interiøret i Caddy Maxi Life er elegant og indretningen er med de mange rum til opbevaring særdeles praktisk. Der er drikkevandsholdere i midterkonsollen, varme- og ventilationsanlæg, airbags og sideairbags til føreren og forsædepassageren og samtlige sæder er udstyret med integrere trepunktsseler, ligesom der er isofix-børnesædefastgørelse. Dertil har Caddy Maxi Life elopvarmede, elektriske sidespejle, elruder foran og centrallås . Endelig er såvel ABS, ASR, MSR og ESP standardudstyr på den nye Caddy Maxi.
Volkswagen Erhvervsbiler tilbyder Caddy Maxi i tre motorvarianter: en 1,6 l benzinmotor, der yder 102 hk og har 5 manuelle gear, samt to TDI-motorer på hhv. 2,0 TDI med 140 hk og 6 manuelle gear og 1,9 TDI med 105 hk, hvor man kan vælge mellem 5 manuelle gear eller den populære DSG-gearkasse med dobbeltkobling og 6 gear. Begge TDI-motorer er naturligvis udstyret med dieselpartikelfiltre.

Priser, Caddy Life Maxi (7 personer):
1,6 m. 102 hk, 5 gear 317.600 kr.
1,9 TDI m. partikelflter, 104 hk, 5 gear 355.600 kr.
1,9 TDI m. partikelfilter, 104 hk, DSG-gear 392.600 kr.
2,0 TDI m. partikelfilter, 140 hk, 6 gear 392.596 kr