Er der håb for klassiske biler i en verden fuld af strøm? Bilnørderne stiller spørgsmålet til en professor, der lover, alt syntetisk brændstof nok skal blive tilgængelig. 

Hvad skal der ske med din klassiske bil, hvis benzin og diesel helt bliver forbudt? For udover den sentimental værdi, og lad os være helt ærlige her - den er meget stor, så udgører de fleste klassiske biler også en reel værdi, som riskerer at fordufte op i sommersolen. Findes der håb, og kunne et af dem være syntetisk brændstof? Bilnørderne stiller spørgsmålet til professor i Fysik ved DTU, Ib Chorkedorff. 

Fede biler, du kan spare mange penge på

Bilnørderne forsøger blandt andet at blive klogere på, hvad syntetisk brændstof, eller e-fuel, er. Hvornår vi kan forvente at tanke det i vores klassiske biler, og hvad det vil koste. Se med, for at få alle svarene, og nyd den smukke Mercedes Pagode, som de to værter også får tid til at nørde. 

Bilnørderne på Youtube

Bilnørderne var et samarbejde mellem Bil Magasinet og Biltorvet, og desværre er det stoppet nu, men de 20 afsnit har indtil nu ikke været tilgængelige på Biltorvet egen Youtube-kanal, men det bliver de nu.