48.345 biler

Læs mere om Dacia Logan her

Dacia Logan – muligheden for at få en fabriksny bil til discountpris  

Logan blev først lanceret som ’5.000 €-bil’ – altså en ekstremt billig nyproduceret bil, som dermed blev tilgængelig for rigtig mange mennesker. Konceptet var dog at man, prisen taget i betragtning ikke kunne forvente det helt store udstyrsstykke – og sådan er det stadig – du får hvad du betaler for, og det er jo sådan set meget passende. Når man vælger en billig bil, er der visse kompromisser der må overkommes. Du kan altså vælge at få en god og solid bil, og samtidig få luft i budgettet til andre vigtige ting. 

Dacia Logan MCV – den klassiske familiebil med god plads til, hvad livet indeholder

I 2006 blev Logan MCV lanceret, som er en stationcar-udgave af Dacia Sandero. Logan er en skøn og rummelig stationcar, med plads til 5 personer, hvor der er fint plads til hele familien og med et bagagerum på 573 liter – hvilket er rigtig stort - er der også plads til alt det, der følger med, når man skal en tur ud. Om det så er ud at handle, på ferie eller om den bare bliver fyldt op med en ordentlig omgang skoletasker til hverdag, så er der fint plads til alt, hvad du byder den. Du kan også med fordel tage den med til byggemarkedet, for hvis du lægger bagsæderne ned, er der plads til at transportere lange sager på helt op til 2,7 meter. Du ved, når man mangler en liste til huset, og man ikke orker at stå og save i byggemarkedet, for har man nu de helt rigtige mål? Så lægger du bare hele listen i bilen og kan skære i ro og mag derhjemme. 

Loganen er dog pt stoppet i produktion, da den er under opdatering og skulle blive genlanceret i ny version i 2022. Du skal derfor netop på jagt på brugtmarkedet, hvis du ønsker dig en Logan. 

Logan findes i flere versioner såsom Lauréate, Ambiance og Stepway, alt efter hvor meget udstyr den indeholder. En fordel med Dacia er også, at du kan tilvælge ekstra udstyr, uden det bliver markant dyrere. Logan har et generelt skrabet udbud af ekstra og mederne sikkerhedsudstyr, men har dog fire airbags og antiudskridningssystemet ESC, men ikke de livreddende airbaggardiner. Sanderoen, som er Logans ’søster’, opnåede fire ud af fem mulige stjerner i en crashtest. Så vær ekstra opmærksom her, hvis det moderne sikkerhedsudstyr ligger højt på din prioriteringsliste. Du finder Logan-modellen både som benzinbil og dieseldrevet.

Find din Dacia Logan brugt gennem biltorvet.dk

Der findes et stort udvalg af brugte Logan’er og gennem tiden har der været opdateringer og diverse ’facelift’, det kan derfor anbefales, at du sætter dig ned og tjekker de forskellige versioner af Logan igennem for at finde ud af, hvad der er vigtigst for dig i et bilkøb. En Dacia Logans udstyr er som nævnt ikke prangende, men det er gennem tiden blevet udviklet og forbedret ligesom andre bilmærker, og du finder dermed et basalt udbud af udstyr. På biltorvet.dk finder du en god og udførlig liste over forhandlere, samt privatpersoner, der har en Dacia Logan til salg. Så her på brugtbilsmarkedet er det muligt at finde den billige bil til en endnu billigere Dacia Logan pris! Lad Logan-jagten begynde.

Hvor produceres Dacia biler?

Dacia har hovedsæde i Rumænien i byen Mioveni. Det var her bilmærket opstod i 1966, og her ligger fabrikken stadig. Dog er Dacia i dag ejet af Renault. 

Hvor meget må en Dacia Logan trække?

En Dacia Logan har en trækkapacitet på 1150 kg.

Hvor langt kører Dacia Logan på literen?

En Dacia Logan står til at køre 17,2-20,8 km pr. liter for benzinmodellerne og 25,6-28,6 km pr. liter for dieselmodellerne.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Dacia Logan – muligheden for at få en fabriksny bil til discountpris ", "description": "Dacia Logan – muligheden for at få en fabriksny bil til discountpris "} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor produceres Dacia biler?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Dacia har hovedsæde i Rumænien i byen Mioveni. Det var her bilmærket opstod i 1966, og her ligger fabrikken stadig. Dog er Dacia i dag ejet af Renault. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor meget må en Dacia Logan trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Dacia Logan har en trækkapacitet på 1150 kg."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører Dacia Logan på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Dacia Logan står til at køre 17,2-20,8 km pr. liter for benzinmodellerne og 25,6-28,6 km pr. liter for dieselmodellerne."}}]}
Indlæser..