46.899 biler

Læs mere om Dacia Sandero her

Dacia Sandero
Anmeldelse

Dacia Sandero Stepway 1,5 dCi

Stepway fås kun med de to kraftige 90 hk motorer (både diesel og benzin, red.), som vi bl.a. kender fra Renault Clio og Captur. Vi har testet Stepway med 90 hk dieselmotor og 5 trins manuelt gearskifte. Og lad os bare slå fast, at motor og gearskifte gør det glimrende. Den 90 hk motor er ivrig efter at komme af sted, samtidig med at den faktisk er ganske økonomisk.

Læs nu

Dacia Sandero – en lækker all-around-bil

Dacia Sandero og Dacia Logan er ’søsterbiler’, det vil sige at de langt hen ad vejen minder om hinanden og har de samme egenskaber – dog er Logan MCV jo udformet som en stationcar og har dermed imponerende meget plads i bagagerummet på 573 liter, hvor Sanderoen har et bagagerum på også fine 328 liter (på de nyeste versioner). En Sandero bliver altså kaldt en minibil, men det betyder ikke at du skal have et mini-behov for at vælge en Sandero. Karosseriet er det man kalder en hatchback. Sådan kaldes de almindelige typer af biler, hvor bagpartiet har en stor skrå bagklap fra tagkanten og ned, hvilket gør indgangen til bagagerummet let og fleksibelt.

Modellen Sandero deler teknik og motor med en Renault Clio, men dog ikke komfort, indretning og design, som der netop er sparet på, for at kunne tilbyde en ganske udmærket bil til en meget favorabel pris. På den måde bliver der plads i budgettet til andre vigtige ting i livet. 

Kært barn har mange navne – hvilken version skal jeg vælge?

Som Dacias andre modeller findes hver model i flere forskellige versioner, som hurtigt kan blive lidt af en jungle, når man vil finde en brugt Dacia. For hver gang der sker forbedringer afspejles det også i version-navnet. Så nogle versioner er også udgået fra deres produktion, men findes jo stadig på brugtbilmarkedet. Så der er mange forhold man skal sætte sig ind i, når man vil finde en brugt Dacia. En Dacia Sandero fås i flere udstyrsniveauer; basisversionen af Sandero’en hedder Essential og fås i to udgaver og så er der top-udgaven, som hedder Comfort. I Comfort-udgaven har teknikken og ekstraudstyret fået et nøk opad og tæller blandt andet en større skærm, klimaanlæg og højdejusterbart rat og førersæde samt et lækkert design. Stepway-udgave er lidt forhøjet for mere behagelig ind- og udstigning – også her er der lækre detaljer i designet og bilens udtryk. En ældre version af Sanderoen er en Ambience, som er en tidligere topmodel, og som er udbredt på brugtbilsmarkedet. Den er udstyret med en dieselmotor og lækkert udstyr, der hører en topmodel til. Så alt efter hvad du ønsker og ikke mindst prioriterer ved et bilkøb, skulle du kunne finde den helt rigtige Dacia Sandero til salg, som opfylder dine behov. En Sandero har en trækkapacitet på op til 1.100 kg.

Ligesom de andre modeller udvikles og forbedres versionerne og opdateres løbende med bedre og mere moderne udstyr. Det betyder, at Dacia nu, på de nyere modeller og versioner, har indført både en nødbremse i bilen og mere sikkerhedsudstyr. Herudover har Sanderoen en stor og kraftig motor samt en god og velfungerende gearkasse. Den seneste version fås også med et behageligt og pålideligt automatgear.

Vælg din Dacia Sandero brugt på biltorvet.dk

På biltorvet.dk finder du et udførligt overblik over forhandlere og private, der har en Dacia Sandero til salg. Hos Biltorvet.dk kan du finde lige den bil du ønsker ud fra dine krav og prioriteringer, og garanteret også til en helt rigtig Dacia Sandero pris. For når prisen på nybilen er billig er brugtprisen det selvfølgelig også. God jagt efter netop din Dacia Sandero version. 

Hvilket land kommer Dacia fra?

Dacia kommer fra Rumænien, hvor bilmærket blev grundlagt i 1966. Deres filosofi var, at mobilitet skulle være muligt for flest mulige. I 1999 blev Dacia overtaget af Renault, men fabrikken ligger stadig i den rumænske by Mioveni. 

Hvad koster en Dacia Sandero brugt?

En Sandero kan aktuelt på biltorvet fås til en pris mellem 44.900 kr. til 197.900 kr. Priserne afspejler langt hen ad vejen, hvilket ekstraudstyr den givne bil indeholder og selvfølgelig de gængse parametre som alder, antal kørte kilometer og generelt vedligehold.    

Hvor langt kører en Dacia Sandero på literen?

 

En Sandero står til at køre mellem 17,2 km. - 28,6 km. pr. liter brændstof. Det afhænger af den enkelte version af Sanderoen og hvorvidt den kører på benzin eller diesel (de ældre versioner).

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Dacia Sandero – en lækker all-around-bil", "description": "Dacia Sandero – en lækker all-around-bil"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilket land kommer Dacia fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Dacia kommer fra Rumænien, hvor bilmærket blev grundlagt i 1966. Deres filosofi var, at mobilitet skulle være muligt for flest mulige. I 1999 blev Dacia overtaget af Renault, men fabrikken ligger stadig i den rumænske by Mioveni. "}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Dacia Sandero brugt?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Sandero kan aktuelt på biltorvet fås til en pris mellem 44.900 kr. til 197.900 kr. Priserne afspejler langt hen ad vejen, hvilket ekstraudstyr den givne bil indeholder og selvfølgelig de gængse parametre som alder, antal kørte kilometer og generelt vedligehold. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Dacia Sandero på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Sandero står til at køre mellem 17,2 km. - 28,6 km. pr. liter brændstof. Det afhænger af den enkelte version af Sanderoen og hvorvidt den kører på benzin eller diesel (de ældre versioner)."}}]}
Indlæser..