47.116 biler

Læs mere om Dacia Lodgy her

Dacia Lodgy – mulighed for 7 sæder

Dacia Lodgy fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser. Med MPV karosseriet får du en særdeles rummelig bil, hvor der er god plads til både familie og ting, indstigningen er høj og samtidig er der højt til loftet. Med en Lodgy får du høj komfort med rigtig god plads på alle 3 rækker (2 eller 3 rækker afhængig af model), et stilrent designet interiør, udstyr, der både er moderne og praktisk, og et bagagerum, som hører til blandt de bedste i klassen. Så hvis dit bilbehov er stor fleksibilitet når det gælder god plads i bilen, så tag et kig på Dacia Lodgy. Du kan finde Lodgy’en som både benzin- og som dieselbil. Dacia har stoppet produktionen af nye Lodgybiler, så ønsker du dig en Logdy, skal du netop finde dem som brugtbiler. Dacias fabriksnye 7-personers model hedder nu Jogger. 

Dacia Lodgy – enhver stor families redning

Kender du det, at man sådan rent praktisk vokser ud af sin bil? Det sker ofte, når det tredje barn melder sin ankomst. Man kan godt nok stadig være i en ’almindelig’ bil, men det er ikke længere så fleksibelt, når man for eksempel skal have mormor med til stranden eller hvis alle børn lige skal have en kammerat med hjem fra skole. Og måske vælter det ind med unger, så familien reelt ikke kan være i en almindelig 5-personers bil. Det er derfor Dacia netop kalder denne model en passager-van. Så med en Lodgy kan du godt indstille dig på, at du bliver den populære forælder, når ungerne skal køres til diverse stævner.

Når familien på den måde vokser, har man også rigeligt med forpligtelser, som sluger en masse penge. Her er det altså oplagt at tage et kig på en Dacia Lodgy. Du får nemlig masser af fleksibilitet og en rigtig fin bil, til en rigtig god og familievenlig pris.

Dacia Lodgy test – en fin rummelig og fleksibel bil til prisen

Som de andre Dacia modeller klarer Lodgy sig ok i test, men man kan ikke forvente sig mere end man betaler for. Men den kører fint uden unødig støj og affjedringen er også fin og behagelig. Specielt rummeligheden fremhæves, hvor det er muligt for to voksne at sidde på 3. række og stadig sidde behageligt. Et gennemgående kritikpunkt, er at sikkerhedsudstyret er nedprioriteret til fordel for at kunne holde prisen nede. En Lodgy har dog forstærket karrosseristruktur, front- og sideairbags, Isofix beslag til autostol og højdejusterbare nakkestøtter. Du kan finde gode biler med masser af lækkert Dacia Lodgy udstyr, som gør hverdagens transport lettere. Men tag et hurtigt kig på de forskellige anmeldelser og gør op med dig selv, hvor dine prioriteter ligger.

Og hvis du lige mangler en solstrålehistorie om en billig, men yderst stabil bil, så læs om taxavognmanden, som er meget glad for sin Lodgy. Hans taxa imponerer nemlig med at have kørt hele 645.000 km på fem år!! Kun almindeligt vedligehold har været nødvendigt*. Han fortæller at de andre taxavognmænd ikke havde meget tilovers for hans valg, da de hørte om hans bilvalg, men den kritik er i hvert fald nu gjort til skamme.

Find din Dacia Lodgy brugt gennem biltorvet.dk

Hos biltorvet.dk finder du et bredt udvalg af brugte Lodgy’er fra vores mange forhandlere. Her på siden for Dacia Lodgy kan du finde et overblik over Dacia Lodgy til salg og du finder ligeledes en udførlig samlet liste over Dacia forhandlere. Og husk på at hvis du ønsker en Lodgy, så er den eneste mulighed at finde den brugt. Så sæt dig godt ind i, hvad der er vigtigt for dig af køreegenskaber og ekstraudstyr, og så er det bare med at gå på jagt efter drømmebilen til den helt rigtige Dacia Lodgy brugt pris. På biltorvet.dk finder du et stort udvalg af forhandlere af brugte biler. 

Velkommen på torvet! 

Hvor stammer Dacia fra?

Dacia er oprindeligt et rumænsk bilmærke fra 1966, som også i dag, bliver produceret på deres fabrik i Rumænien. Men virksomheden er i dag ejet af Renault.

Hvad må Dacia Lodgy trække?

En Dacia Lodgy har en trækkapacitet på 1400 kg. 

Hvor langt kører Dacia Lodgy på literen?

En Dacia Lodgy står til at køre 14,1-19,8 km pr. liter for benzinmodellerne og 23,8 km pr. liter for dieselmodellerne.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Dacia Lodgy – mulighed for 7 sæder", "description": "Dacia Lodgy – mulighed for 7 sæder"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor stammer Dacia fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Dacia er oprindeligt et rumænsk bilmærke fra 1966, som også i dag, bliver produceret på deres fabrik i Rumænien. Men virksomheden er i dag ejet af Renault."}},{"@type":"Question","name":"Hvad må Dacia Lodgy trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Dacia Lodgy har en trækkapacitet på 1400 kg. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører Dacia Lodgy på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Dacia Lodgy står til at køre 14,1-19,8 km pr. liter for benzinmodellerne og 23,8 km pr. liter for dieselmodellerne."}}]}
Indlæser..