45.782 biler

Læs mere om Dacia her

Dacia Spring
Anmeldelse

Dacia Spring - kan strøm blive for billigt?

Når man køber en ting billigt, får man en billig ting. Sådan er Dacia Spring, der som største aktiv er Danmarks billigste elbil. Hvor langt rækker små 140.000 kroner, når der bliver sat strøm til? Griner du hele vejen til banken, eller flæber du i førersædet?

Læs nu

Dacia slår sig fast – også i Danmark

Dacia vinder mere og mere terræn i Danmark. Dacia har efter (re)lanceringen i Danmark i 2013, slået sig fast på markedet, som den smarte billøsning, til en rigtig god pris. Med andre ord en bil af høj kvalitet for små penge, der dermed henvender sig til et bredt publikum, er hvad Dacia står for. Mange kender Dacia, fra deres catchy tv-reklamer, hvor de humoristisk omskriver Queens legendariske sang “Another one bites the dust”. Du kommer dog i stedet for spontant til at udbryde: “Another one drives a Duster”, når du kører forbi en Dacia Duster på din vej. Danskerne har taget Dacia til sig og deres forskellige modeller kan passe ind i ethvert bilbehov. 

 

Renaults kvalitet pakket ind i en billig pris

Dacia opstod i 1966 i Rumænien og blev skabt af den Rumænske regering, under koldkrigstiden, fordi de ønskede at give det rumænske folk, en vesteuropæisk bil som var til at betale. Derfor købte de licens til udvalgte Renault-modeller, som de så selv producerede under Dacia brandet. Dermed kunne de sælges til mere favorable priser. Efter en årrække med køb af licenser vælger Renault Group at opkøbe Dacia i 1999. Renault havde en plan om, at lave Rumænien til deres hovedsæde for bilproduktion i central- og Østeuropa og investerede mange penge i overtagelsen af Dacia og i videreudviklingen af deres modeller. Dacia er altså en forholdsvis ung bilproducent, sammenlignet med mange andre i bilbranchen. Fabrikken som står for produceringen af bilerne blev bygget i 1968 i byen Mioveni, hvor der stadig produceres biler.

 

Hvilken Dacia-model passer til dig?

Dacia lever altså op til Renaults strenge krav til kvalitet og sikkerhed. En bil fra Dacia indeholder samme type motorer som Renault biler, men kan stadig holdes prismæssigt nede, så de bliver tilgængelige for flere typer bilkøbere. I Dacia får du altså en robust og stabil bil, der hele tiden udvikles og optimeres, ligesom de større mærker gør. Dacia har modeller, som opfylder forskellige ønsker og behov til en bil. Duster er den store komfortable SUV, med en god højde på bilen, der giver overblik og behagelig ind- og udstigning. Lodgy er, med mulighed for 7 sæder, svaret på den store families krav til masser af plads og fleksibilitet. Lodgy er udgået fra produktionen og Dacias nye 7-personers model hedder nu Jogger. Logan er Dacias klassiske stationcar der er rigtig god at proppe med alt det der hører livet til. Sandero er den klassiske minibil eller hatchback-bil, som dog er en kende mere rummelig end de klassiske og sammenlignelige minibiler. Og sidst men ikke mindst er der Dacia Spring, som er en 100% elbil med et lækkert og rummeligt SUV-udtryk.

Som for alle andre bilmærker, bliver der hele tiden lanceret nye og forbedrede versioner af deres modeller. På Dacias hjemmeside kan du følge med i de nye versioner inden for de eksisterende modeltyper og på brugtbilsmarkedet, må du holde tungen lige i munden, når du skal jonglere med de forskellige versioner, hvor forbedringerne står i kø og nogle versioner er udgået af nyproduktion.

 

Find din Dacia brugt med biltorvet.dk

Dacias lave priser på deres biler gør, at de også er yderst populære som brugte biler. For når nyprisen er billig, er brugtprisen det selvfølgelig også. Hos Biltorvet.dk finder du et overblik over et utal af biler fra Dacia til salg – både fra forhandlere og fra private sælgere. At købe en brugt Dacia er selvfølgelig det samme som at købe en hvilken som helst anden brugt bil. Der er forskellige forhold der spiller ind på valget af, hvilken brugte bil, man skal vælge. Hos biltorvet.dk finder du et godt overblik over, hvilke modeller vores forhandlere tilbyder som brugte biler; Duster, Lodgy, Logan, Sandero og Spring. Ofte kan du finde biler, der næsten ikke har været brugt eller udgåede leasingbiler, som også er minimalt brugt. Så det er bare med at springe ud i det, og finde ud af hvilke faktorer, der er vigtigst for dig, når du vil købe en Dacia brugt bil. På biltorvet.dk, har vi et værktøj, hvor private bilsælgere kan indtaste fakta om deres bil, og på den måde få en anbefalet og fair pris ud fra bilens data. Det er altså en god rettesnor for de som privat sælger sin bil og måske ikke har det fulde indblik i en brugtbils pris. 

God fornøjelse med biljagten!

 

Hvor kommer Dacia fra?

Dacia er oprindeligt et rumænsk bilmærke, som blev grundlagt i 1966, hvor filosofien var at mobilitet skulle være muligt for flest mulige. Det vil sige, at det var gode biler til fornuftige priser. I 1999 blev Dacia overtaget af Renault. 

Hvor finder jeg en brugt Dacia?

På biltorvet.dk, finder du gode et stort udvalg af brugte Dacia-modeller, til den helt rigtige pris. Du finder nemt et overblik over netop din yndling Dacia-model, eller du kan kigge blandt alle Dacia-bilerne, hvis du endnu ikke har besluttet dig for en model.

Hvad koster en brugt Dacia?

 

Mange faktorer spiller ind på prisen på en brugt bil, og det kan hurtigt føles som en jungle; alder, antal kørte kilometer, og generel tilstand er forhold, der spiller ind på prisen. Lige pt kan du finde brugte Dacia-biler på biltorvet.dk fra cirka 30.000 og op til cirka 250.000 kr.

 

 

Fantastisk god side når man kigger efter bil ikke nogen irriterende popup reklamer og god bilguide som hurtigt og nemt finder det man søger efter, det her er simpelthen en side som på alle måder overgår samtlige andre sider, giver hermed de varmeste anbefalinger. - RK Teknik

 

 

 

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Dacia", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Dacia”, "author": { "@type": "Person", "name": "Helle Ludvigsen" }, "datePublished": "2022-08-11", "reviewBody": "Dacia", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..