46.013 biler

Læs mere om Jaguar E-Type her

Jaguar E-Type
Nyhed

Verdens smukkeste el-bil?

Med E-type Zero har man forsøgt at komme så tæt på originales specifikationer som muligt, men med et par få opdateringer. Interiøret er holdt næsten som i 1968 med få modifikationer, mens man af hensyn til energieffektiviteten har skiftet de oprindelige forlygtepærer ud med LED lys.

Læs nu

Oplev Jaguar E Type på Biltorvet

 

Biltorvet tilbyder et bredt udvalg af nye og brugte biler fra nogle af verdens førende bilproducenter - herunder Jaguar. Jaguar E Type er en ikonisk sportsvogn som er kendt for sit smukke design og sin imponerende ydeevne. 

 

En tidløs klassiker

 

Jaguar E Type har en lang historie og er blevet en af ??de mest populære klassiske biler i verden. Den kombinerer elegante linjer med imponerende hastighed, hvilket gør den til en ægte drømmebil for mange. 

 

Find din Jaguar E Type på Biltorvet

 

Biltorvet har et stort udvalg af Jaguar E Type modeller til salg - både nye og brugte. Du kan nemt søge efter modeller på vores platform, og vores erfarne sælgere står klar til at hjælpe dig med at finde den rette bil til dine behov og ønsker. Så hvorfor ikke tage et kig på vores udvalg af Jaguar E Type-biler på Biltorvet i dag?

Indlæser..